Exclusief voor abonnees

Sven Ornelis overweegt gerechtelijke stappen na bedreigingen: “Beul? Moordenaar? Dat pik ik niet”

Afgelopen weekend proefde Ornelis nog op uitnodiging van minister van Dierenwelzijn Weyts 'foie royale', een diervriendelijkere variant.
Wannes Nimmegeers Afgelopen weekend proefde Ornelis nog op uitnodiging van minister van Dierenwelzijn Weyts 'foie royale', een diervriendelijkere variant.
Er dreigt een nieuw soort extremisme en Sven Ornelis is er het slachtoffer van. Foodextremisme. Sinds hij de verdediging van foie gras op zich nam, ontploft z'n mailbox van de verwensingen. "Moordenaar!" "Beul!" Ornelis is boos en stapt naar het gerecht als dit aanhoudt of verergert. "Ik ben niet bang voor het debat. Maar met extremisten praat ik niet."

Je hebt 9% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
 • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis33 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Jean De Grande

  Heeft niks te maken met eten of niet eten, rinaldi. Het gaat om het verbieden van vrije meningsuiting door een paar linkse achterlijken en terroristen.

 • Ronny Claes

  Rustig aan meneertje, wat u gedaan heeft is ook niet correct...

 • David Vanderveken

  Ik zou ni weten wat daar dierenmishandeling aan is. Die beesten eten goed. Worden verzorgd. Wat is weeral het probleem van onze groene pseudo communistische rakkers? Weeral de drang om iets te verbieden? Of te belasten? Hm?

 • Frederik Lootens

  Wel je mag beginnen met mij.Frederik Lootens,ik zie dieren ontzettend graag,en ja mensen die dieren hun lever kapot maken en tot bloedens toe voederen,daar heb ik het niet voor. Dat zijn inderdaad beulen,begin maar met met een proces tegen mij beste Ornelis.

 • benny vandersanden

  Al de progressieve verhaaltjes kan je bij aanzetten tot haat categoriseren. Het enige doel is animositeit creëren tegen ieder die er niet in mee gaat