Sven Ornelis’ ochtendshow komt in gedrang door Ciara: “Ik hoop dat ik er geraak”

Sven Ornelis.
Disney Sven Ornelis.
Het is bang afwachten voor Sven Ornelis (46) vanavond. De JOE-dj verblijft op dit moment in zijn buitenverblijf in Barcelona, maar hoopt dat hij vanavond nog terug in het land geraakt. “Als de storm echt zo zwaar is dat de vluchten vertragingen zouden oplopen, of zelfs afgelast worden, dan raak ik niet terug”, aldus Ornelis op zijn blog.

Voetbalwedstrijden en cyclocrossen werden afgelast, dierentuinen werden gesloten, maar de vluchten van en naar Brussel gaan voorlopig nog door. Maar niemand die zegt dat storm Ciara ook daar geen roet in het kan strooien. Het is alleszins iets waar Sven Ornelis rekening mee houdt. 

Hij zit op dit moment in zijn buitenverblijf in Barcelona, maar hoopt dat zijn vlucht geen vertraging oploopt of wordt afgelast. “Ik ben er niet helemaal gerust op”, schrijft hij op zijn blog. “Ik kan vanuit Barcelona de omvang en de hevigheid van de storm niet zo goed inschatten. Maar ik moet vanavond dus wel terugvliegen. We nemen de vlucht van halftien, landen dus in principe iets over elf op Brussels Airport. Maar als de storm echt zo zwaar is dat de vluchten vertragingen zouden kunnen oplopen, of zelfs afgelast worden, dan raak ik niet terug.”

In al die jaren dat Ornelis voor JOE werkt is hij nog nooit een dag afwezig geweest, vertelt hij. “Ik hoop dat ik terug geraak”, klinkt het. “Het zou overmacht zijn natuurlijk, en het zou me dan wel een nachtje Barcelona extra opleveren. Maar het zou ook de allereerste keer zijn dat ik een ochtendshow op Joe zou missen. Ik ben (hout vasthouden) de afgelopen bijna vier seizoenen nog geen enkele keer door ziekte thuis moeten blijven. Iets wat me overigens bij q-music, in die 15 jaar dat ik daar de ochtend deed ook maar 1 of 2 keer overkomen is. Morgen de ochtendshow missen door de storm zou dus echt stom zijn.”
11 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Peter Nols

  Oei het BNP van België gaat hierdoor een flinke knauw krijgen, dit komt niet meer goed dit jaar.

 • STEFAN JANSSENS

  Wat jammer van al die negatieve reacties. Ik lees ook nergens dat Sven beweert dat hij onmisbaar is zoals sommigen suggereren... Anke zal wel een ander slachtoffer vinden indien nodig morgenvroeg. Dit bericht is toch gewoon een leuke faits divers tussen al het nieuws over de gevolgen van de storm: niet meer, niet minder.

 • Gerd Van nieuwenhove

  Moeten we nu treuren ? Ik moet wel gaan werken zoals de meeste mensen maar vertrek niet uit mijn buitenverblijf ....... Onmisbaren liggen met hopen op het ... kerkhof !

 • Willem Horemans

  Iedereen wist al dagen op voorhand dat er storm op komst was. Kon je dit weekend dan eens niet thuisblijven, nog goed voor het milieu ook.

 • Francis Smet

  Die worden daar dus goed betaald, buitenverblijf in Barcelona. Zijn functie dat is iets anders, blijkbaar denkt hij dat hij onmisbaar is. Nochtans op het kerkhof ligt het vol met mensen die men niet kon missen. Kom eens met u voetjes op de grond gast.