Sven en Amanda uit ‘Mijn Pop-up’ zijn getrouwd

Facebook
Op het feest is het nog een maandje wachten, maar er luidden gisteren toch al huwelijksklokken voor Sven en Amanda uit de 2016-editie van ‘Mijn Pop-up Restaurant’. De twee trokken alvast naar het stadhuis en zijn nu officieel man en vrouw. 

Winnen deden ze niet, maar toch kwamen Sven (26) en Amanda (24) als gelukkigste duo uit ‘Mijn Pop-uprestaurant’ in 2016. Ze begonnen aan het programma als vrienden, maar tijdens de opnames sprong de liefdesvonk over. Vorig jaar ging Sven dan in New York door de knieën voor z’n grote liefde. “Ik had dat absoluut niet verwacht”, vertelde Amanda daarover in Dag Allemaal. “Tijdens een weekje New York heeft Sven mij op Valentijn meegenomen naar een zeer romantisch ministrandje met uitzicht op de indrukwekkende skyline van New York. Toen ik mijn ogen opendeed, zat hij op één knie met een blinkende ring in zijn handen. Uiteraard heb ik meteen ‘ja’ gezegd. Ik was zo overdonderd en gelukkig dat ik drie kwartier aan een stuk heb gelachen. Sven vroeg op een gegeven moment zelfs waar de tranen bleven.”

Intussen zijn ze volop bezig aan de voorbereidingen van hun huwelijksfeest, dat op 14 juni zal plaatsvinden. “Ik ben de trouw al van kort nadat we thuis kwamen aan het plannen”, verklapte Amanda onlangs in TV Familie. “Haast al m’n vrije tijd kruipt erin. Ik wil dat alles tot in de puntjes af is. Sven en ik reizen graag, dus da’s het thema van ons feest. Er is over alles nagedacht: het eten, de cadeautjes voor de gasten... In onze trouwringen staat de skyline van New York gegraveerd. We hebben alles onder controle, maar er zijn zoveel kleine dingetjes die je in het oog moet houden. Mijn trouwjurk en andere outfit heb ik gelukkig wel al allemaal. En nee, Sven weet niet wat ik ga dragen.”

Ze hebben het zichzelf ook niet makkelijk gemaakt met hun openingsnummer. “Wat we gaan doen kan ik niet verklappen, maar we nemen dansles bij Davy Brocatus.” Ook de huwelijksreis is al gepland. “Drie weken naar Hawaï! Da’s het eerste wat we hebben vastgelegd.” 

En volgen er dan kindjes? “We willen kinderen, maar niet onmiddellijk. Sven en ik willen de komende jaren vooral van elkaar genieten en veel reizen.” Amanda droomt van een dochtertje, maar hoopt vooral dat het op Sven lijkt. “Maar m’n genen moet het niet erven, of het is een michelinmanneke in spe”, lacht die.
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Kristine Vandermeulen

    Proficiat , altijd een zeer tof koppel gevonden .Rechtuit super ❤️❤️❤️

  • Peggy Geerts

    Dikke dikke proficiat !