Sven en Veerle zetten vroegtijdig een punt achter hun 'Blind Getrouwd'-huwelijk. In Dag Allemaal praten ze over hun ervaringen.
Volledig scherm
PREMIUM
Sven en Veerle zetten vroegtijdig een punt achter hun 'Blind Getrouwd'-huwelijk. In Dag Allemaal praten ze over hun ervaringen. © VTM

Sven diep teleurgesteld door abrupte einde van z’n ‘Blind Getrouwd’-huwelijk: “Ik hoorde er de dag zelf voor het eerst van”

ShowbizzGeen Sven (50) en Veerle (56) meer in ‘Blind Getrouwd’. Een triest einde van een huwelijk, dat eigenlijk al meteen na de fotoshoot op hun trouwdag in een negatieve spiraal terechtkwam. Veerle gooide voortijdig de handdoek in de ring, en liet Sven verslagen achter. “Ik heb de kans niet gekregen om dit mooi af te sluiten”, reageert hij in dit interview. Maar wat vindt Veerle van die stelling? En hebben de experten hier de bal misgeslagen? 

31 reacties

 • Roel Van Bael

  1 jaar geleden
  School voorbeeld van de verloren generatie. Het 'grote' gelijk primeert op een spontane ontmoeting. Decennia lange indoctrinatie van toxisch feminsime heeft zijn werk gedaan. Het enige wat telt, is haar gelijk halen door te blijven vitten op futiliteiten en objectieve criteria terzijde schuiven omdat het niet past in haar eigen enge zienswijze ( zoals vb. de plaats van servies in de kast ). Geen instant crush, dus bleef ze met rechtdoor rijden op haar pletwals met oogkleppen op. Undatable
 • DIRK VAN DESSEL

  1 jaar geleden
  Trek al maar een fles Champagne open, Sven want ge hebt alle reden tot vieren !
 • Tanguy Van Risseghem

  1 jaar geleden
  Veerle had zich nooit mogen inschrijven. Ze kan geen engagement aangaan, niet voor de lengte van een programma, zeker niet voor een huwelijk. Er zijn andere datingprogr. waar een engagement beperkt blijft tot 24u , dat was het enige haalbare voor haar als ze perse op TV wou komen of een date wou. De experten mag je onbekwaam noemen. Met enkele gerichte vragen weet je meteen welk vlees je in de kuip hebt. De imago schade die de experten en Veerle oplopen hebben ze enkel aan zichzelf te danken.
 • bea gils

  1 jaar geleden
  Als het niet lukt, lukt het niet.. waarom wordt hier zo op die vrouw neergekeken? Toch eerlijk van haar, waarom rekken als er toch niets van komt?
 • Tine Dem

  1 jaar geleden
  Sven moet zich niks maar dan ook helemaal niks verwijten. Van bij het begin was het duidelijk dat Veerle haar zelfstandigheid wil behouden. De specialisten hadden haar gewoon moeten diskwalificeren, het was tenslotte haar dochter die haar had ingeschreven en niet zijzelf. Ze heeft zichzelf goed uit de markt gezet. Wie wil met zo iemand samenleven ??
 1. “Liefde kan je niet in een lijstje vatten”: expert legt uit hoe je wél de liefde vindt als 50-plusser na ‘Blind Getrouwd’-flop
  PREMIUM

  “Liefde kan je niet in een lijstje vatten”: expert legt uit hoe je wél de liefde vindt als 50-plus­ser na ‘Blind Ge­trouwd’-flop

  Doorgelicht en gematcht door de experten van het ‘Blind Getrouwd’-team en nóg werd het niks tussen Sven (50) en Veerle (56). Moeten 50-plussers nu wanhopen en denken dat ze nooit nog de ware gaan vinden? “Helemaal niet”, aldus relatietherapeute Mieke Mievis die vaak singles coacht. “Op veel vlakken hebben ze het zelfs makkelijker dan jongere mensen die op partnerjacht zijn.” Maar hoe vind je dan de liefde als 50-plusser?
 2. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.