Supporteren voor de ‘stars’: zij kwamen hun dansers steunen

Er gaat geen week voorbij zonder dat Elodie Ouédraogo op de steun van haar man Jeroom kan rekenen.
Kristof Ghyselinck Er gaat geen week voorbij zonder dat Elodie Ouédraogo op de steun van haar man Jeroom kan rekenen.
Vanavond is het alweer de vierde keer dat de deelnemers van ‘Dancing With the Stars’ hun aangeleerde dansjes live zullen brengen. De speciale ‘#flashbackfriday’-aflevering kon alvast op heel wat BV-belangstelling rekenen. Kijk maar!
Frank Hoelen, de papa van Ian Thomas, is helemaal dol op het programma. ‘Ze mogen mij altijd bellen om in te vallen voor Ian. Of anders wil ik ook altijd volgend jaar zelf meedoen’, klinkt het.
Kristof Ghyselinck Frank Hoelen, de papa van Ian Thomas, is helemaal dol op het programma. ‘Ze mogen mij altijd bellen om in te vallen voor Ian. Of anders wil ik ook altijd volgend jaar zelf meedoen’, klinkt het.
Ook Ians zus Lila-Jane en mama Brigitte waren van de partij. Brigitte werd trouwens onlangs geopereerd aan haar arm, vandaar haar verband.
Kristof Ghyselinck Ook Ians zus Lila-Jane en mama Brigitte waren van de partij. Brigitte werd trouwens onlangs geopereerd aan haar arm, vandaar haar verband.
Ook Anna-Carina, de vriendin van Ian, was van de partij. Zij bracht hun goede vriend Joppe mee.
Kristof Ghyselinck Ook Anna-Carina, de vriendin van Ian, was van de partij. Zij bracht hun goede vriend Joppe mee.
Donald en Martine, de ouders van James Cooke, kwamen hun zoon steunen.
Kristof Ghyselinck Donald en Martine, de ouders van James Cooke, kwamen hun zoon steunen.
Udo had met Dirk en Bart de broers van z’n vrouw, actrice Leen Dendievel, meegebracht.
Kristof Ghyselinck Udo had met Dirk en Bart de broers van z’n vrouw, actrice Leen Dendievel, meegebracht.
Mariette en Christos, de ouders van Fabrizio, konden vandaag niet ontbreken. Fabrizio brengt vanavond een dans ter ere van z’n papa. ‘Ik heb een zakdoekje bij als hij het moeilijk krijg’, lacht Mariette.
Kristof Ghyselinck Mariette en Christos, de ouders van Fabrizio, konden vandaag niet ontbreken. Fabrizio brengt vanavond een dans ter ere van z’n papa. ‘Ik heb een zakdoekje bij als hij het moeilijk krijg’, lacht Mariette.1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Robert De Meulder

    Gaan die ook bleiten als de jury volgens hen te weinig punten geeft.Verhulst,stop met dit programma dat dient om de tijd op te vullen tussen twee reclame spots.