HoYeon Jung is de ster van 'Squid Game'.
Volledig scherm
PREMIUM
HoYeon Jung is de ster van 'Squid Game'. © HLN

Supermodel HoYeon Jung, dé ster van ‘Squid Game’: “Ik woon al jaren in New York, bizar dat ik bekend werd door een Koreaanse reeks”

TVIn ‘Squid Game’, de hitreeks van Netflix, speelt HoYeon Jung (27) speler nummer 067 ofwel Kang, een deelneemster aan enkele moorddadige kinderspelletjes. Kang is één van de populairste personages, met een ­tragische ­achtergrond. “Maar 067 is ook heel sexy”, aldus de vele ‘Squid ­Game’-fans. “Ze geeft de serie net dat tikkeltje méér.” En dat heeft de wereld geweten. HoYeon Jung ging in een mum van tijd van nobele onbekende naar dé rijzende ster van het moment. 

6 reacties

 • Feline Noé

  1 maand geleden
  Prachtig dame, ze was mijn favoriet
 • Peter Lavein

  1 maand geleden
  Overdrijven is ook een vak
 • bryan de ceuster

  1 maand geleden
  Ik vind die andere vrouw (haar tegenspeelster bij het knikkeren) net veel mooier. Nummer 67 heeft zo'n raar gezicht.
 • Cecarine De Smet

  1 maand geleden
  Één pot crème en oogschaduw en spuitje botox hier en daar, bij goede kapper gaan doet wonderen en dan ben je altijd knap. Maar sexy? Nee dat nu niet. Ze heeft geluk gehad en geluk zit soms in een klein hoekje. Ikzelf ben op uitnodiging niet ingegaan...
 • Jana De block

  1 maand geleden
  Ze heeft iets kinderlijk en onschuldig aan haar gezicht - in de film. Sexy zou ik er zelf niet op plakken, maar anderen blijkbaar wel.
 1. IN BEELD. Tamara Aspe te gast op ‘Winterrevue - Made in Belgium’
  Showbizz

  IN BEELD. Tamara Aspe te gast op ‘Winterre­vue - Made in Belgium’

  De eersten zullen de laatsten zijn. Wat normaal de feestelijke première van de ‘Winterrevue - Made in Belgium’ moest worden, werd dankzij de verscherpte coronamaatregelen meteen haar zwanenzang. Verschillende BV’s wilden de kans niet missen om nog een keertje covid-19-veilig te genieten, en zakten af naar het Antwerpse Theater Elckerlyc. De meest opvallende onder hen was ongetwijfeld Tamara, de weduwe van schrijver Pieter Aspe. “Het is de eerste keer dat ik ergens naartoe ga zonder Pieter, en dat is wel emotioneel”, klonk het.
 2. RECENSIE. ‘Catherine the Great’: “Helen Mirren is dé belichaming van ‘great’”
  TV

  RECENSIE. ‘Catherine the Great’: “Helen Mirren is dé belicha­ming van ‘great’”

  Nadat ze in haar carrière zowel Queen Elizabeth I als II mocht vertolken, waagt Oscarwinnares Helen Mirren zich op haar gezegende leeftijd (76) nu aan de illustere ‘Catherine the Great’ op Streamz. Het leven van de mannen verslindende, progressieve Keizerin van Rusland leest als een stationsroman en kan niet anders dan entertainende televisie opleveren. Al zijn niet alle critici het daarover eens. Terecht of niet? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.