HoYeon Jung is de ster van 'Squid Game'.
Volledig scherm
PREMIUM
HoYeon Jung is de ster van 'Squid Game'. © HLN

Supermodel HoYeon Jung, dé ster van ‘Squid Game’: “Ik woon al jaren in New York, bizar dat ik bekend werd door een Koreaanse reeks”

TVIn ‘Squid Game’, de hitreeks van Netflix, speelt HoYeon Jung (27) speler nummer 067 ofwel Kang, een deelneemster aan enkele moorddadige kinderspelletjes. Kang is één van de populairste personages, met een ­tragische ­achtergrond. “Maar 067 is ook heel sexy”, aldus de vele ‘Squid ­Game’-fans. “Ze geeft de serie net dat tikkeltje méér.” En dat heeft de wereld geweten. HoYeon Jung ging in een mum van tijd van nobele onbekende naar dé rijzende ster van het moment. 

6 reacties

 • Feline Noé

  1 jaar geleden
  Prachtig dame, ze was mijn favoriet
 • Peter Lavein

  1 jaar geleden
  Overdrijven is ook een vak
 • bryan de ceuster

  1 jaar geleden
  Ik vind die andere vrouw (haar tegenspeelster bij het knikkeren) net veel mooier. Nummer 67 heeft zo'n raar gezicht.
 • Cecarine De Smet

  1 jaar geleden
  Één pot crème en oogschaduw en spuitje botox hier en daar, bij goede kapper gaan doet wonderen en dan ben je altijd knap. Maar sexy? Nee dat nu niet. Ze heeft geluk gehad en geluk zit soms in een klein hoekje. Ikzelf ben op uitnodiging niet ingegaan...
 • Jana De block

  1 jaar geleden
  Ze heeft iets kinderlijk en onschuldig aan haar gezicht - in de film. Sexy zou ik er zelf niet op plakken, maar anderen blijkbaar wel.
 1. “Ik wist op dat moment dat ik ging sterven”: nieuwe docu ‘War Junkies’ vertelt het verhaal van oorlogsjournalisten
  TV

  “Ik wist op dat moment dat ik ging sterven”: nieuwe docu ‘War Junkies’ vertelt het verhaal van oorlogs­jour­na­lis­ten

  Op het Filmfestival van Oostende is ‘War Junkies' in première gedaan. Een driedelige documentairereeks over “de achterkant van de oorlogsjournalistiek", zoals regisseur Jasper Christiaens het omschrijft bij VTM Nieuws. “We zochten naar fotografen, fixers, cameramannen ... Mensen die anders heel weinig aan het woord komen, maar die wel daarheen gaan, hun job doen en hun leven op het spel zetten om ons te laten zien wat daar gebeurt.” Onder hen ook VTM Nieuws-cameraman Stijn De Smet. “Ik vind het handig dat je als cameraman nog een filter hebt", zegt hij. “Je kijkt niet rechtstreeks, maar door een schermpje. Dat is een vorm van afstand creëren.”
 2. Taylor Swift cast transman als geliefde in videoclip: fans erg dankbaar voor representatie
  Play
  Muziek

  Taylor Swift cast transman als geliefde in videoclip: fans erg dankbaar voor representa­tie

  Fans van Taylor Swift (33) zijn heel blij met de keuzes die ze heeft gemaakt voor haar nieuwste clip. In de video voor haar nummer ‘Lavender Haze’ speelt transman Laith Ashley (34), model en activist voor transpersonen, haar geliefde. Op sociale media zijn de fans van de popster heel dankbaar dat ze deze keuze heeft gemaakt. “In een wereld waar transpersonen moeten omgaan met geweld en agressie is de keuze van een superster om een transman te casten in een videoclip een big deal”, schrijft een fan op Twitter.