SuperBart voor één dag: Showbizz Bart helpt je uit de nood op stakingsdag

Radio 2
Morgen is er een nationale staking. Hoe groot de hinder zal zijn is voorlopig nog niet helemaal duidelijk. Voor heel wat landgenoten veroorzaakt de staking een echt probleem. Gelukkig is er dan De Grootste familie van Radio 2. Want Showbizz Bart wordt voor 1 dag: SuperBart!

Stel, je moet morgen naar een cruciale afspraak, maar je geraakt er niet met de trein. Dan komt SuperBart to the rescue. Of de muziekschool is gesloten en je zoekt nog een uurtje opvang voor je kinderen? SuperBart komt met plezier even babysitten. Werk je in een rusthuis, maar staakt de helft van het personeel? Of zoek je iemand voor de animatienamiddag? Ook dan is SuperBart de oplossing! 

Alle luisteraars die de hulp van SuperBart goed kunnen gebruiken tijdens de nationale stakingsdag kunnen het online formulier invullen op Radio2.be. Wie weet krijgen zij morgen SuperBart op bezoek. Het verslag is woensdag te horen in Spits tussen 16.00 en 18.00 uur.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.