Studio 100 stelt nieuwe versie van de iconische regenboog-outfit van K3 voor: “Deze keer ook voor jongens”

ShowbizzVanavond presenteerden Hanne (27) en Marthe (25) de nieuwe versie van de regenboog-outfit in de Nederlandse talkshow ‘HLF8’ met Johnny de Mol. Een verrassing op zich, maar blijkbaar bestaan er twee varianten van dit iconische regenboogpakje. Zo is er zowel een jurkje als een ensemble bestaande uit een broek en een T-shirt.

4 reacties

 • johan vervoort

  1 maand geleden
  Dit is de enige reden van ook jongens te laten deelnemen bij k3 zoektocht, een geheel nieuwe bron van inkomsten op het k3 vlak, de jongens natuurlijk, heb dit van dag een gezegd dat het gewoonweg hiervoor te doen is en niets anders, achter alles waarbij studio 100 achterzit moet je voor betalen en liefst zoveel mogelijk
 • dylan bergmans

  1 maand geleden
  Tof da ze ook is aan de jongens denken moet nie altijd meid zijn
 • David Van Der Wieken

  1 maand geleden
  is het niet tijd om met iets niews te komen ?
 • Jos De Vos

  1 maand geleden
  En is er geen broek/t-shirt voor de meisjes? Geef de jongens ook een jurk model, en wat moeten figuren als Anuna aandoen?
 1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?
 2. Nieuw in de HLN-app: Showbizz Stories. ‘Blader’ door de beste Showbizz-verhalen van de dag.

  Nieuw in de HLN-app: Showbizz Stories. ‘Blader’ door de beste Show­bizz-verhalen van de dag.

  Sinds kort kan je elke dag de leukste Showbizz verhalen terugvinden als ‘Stories’ in de HLN-app. Wie Snapchat, Tik-Tok of Instagram gebruikt, is al vertrouwd met het concept ‘Stories’. Je kan dit het best vergelijken met het ‘bladeren’ door een magzine, maar dan digitaal. Leun dus even achterover en ontdek vandaag nog de nieuwste Showbizz Stories via het kanaal Showbizz in de HLN-app.