Studio 100 prikt nieuwe data: Gertje neemt in december afscheid van Samson

Samson en Gert nemen afscheid in december.
Kristof Ghyselinck Samson en Gert nemen afscheid in december.
Het emotionele afscheid tussen Samson en Gert had eigenlijk al achter de rug moeten zijn, want de allerlaatste Samson-show was gepland op 19 april. Vanwege de coronacrisis zag Studio 100 zich echter genoodzaakt om tientallen shows uit te stellen. Vandaag krijgen we dan toch zicht op een nieuwe planning: in december is het zover. Dan zal Gertje de fakkel definitief doorgeven aan zijn dochter, Marie. 

Studio 100 maakte vandaag aan alle tickethouders bekend dat de Samson-shows van april worden opgeschoven naar eind dit jaar, in december. Er werden ook al concrete vervangdata voorzien voor elke show. Mensen die in het bezit zijn van een ticket behouden dezelfde plaatsen als voorheen. Nieuwe tickets bijboeken is echter niet meer mogelijk. 

Fijn nieuws, want niet alleen voor Gert, die had uitgekeken naar ‘zijn pensioen’ en zich vandaag vooral focust op zijn talkshow ‘Gert Late Night’ was het uitstel een domper, maar ook voor zijn dochter was het spijtig. Zij zou normaal gezien nu al het officiële nieuwe baasje van Vlaanderen favoriete hond  zijn. Kindervrienden ‘Samson & Marie’ moeten dus nog enkele maanden wachten voor ze hun fans weer kunnen terugzien. 

Binnenkort neemt Marie het over.
ANP Binnenkort neemt Marie het over.2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Priscilla De Reyck

    Wij hadden tickets voor de allerlaatste show op 19 april om 21u. Nu zijn onze tickets voor 3 januari 2021 om 21u, dus ik hoop dat dit ook de allerlaatste show wordt!

  • Bert Beerten

    Heel fijn dat we nog gewoon afscheid kunnen nemen van Gertje. en Marie kunnen verwelkomen :)