Studio 100 organiseert eerste ‘Zomerfestival’ in Boom

Studio 100
Studio 100 pakt deze zomer uit met een eigen festival. Het ‘Studio 100 Zomerfestival’ vindt op 31 augustus plaats in Boom. Dat maakte Studio 100 TV-presentatrice Marie Verhulst (23) zonet bekend op de Facebookpagina van Studio 100. 

Het festival zal plaatsvinden op het provinciaal recreatiedomein De Schorre in Boom. Tickets zijn te verkrijgen op de website van Studio 100. Kinderen tot en met 12 jaar betalen 18 euro voor een ticket. Oudere fans kunnen een ticket kopen voor 22 euro. Onder andere MegaMindy, Baba Yega, K3, Campus 12 en Maya De Bij zullen optreden op het festival. Ook Giovanni Kemper en Céline Verbeeck van Nachtwacht zullen aanwezig zijn. Louis Thyssen (die Vladimir speelt in de reeks, nvdr.) zal niet op het festival aanwezig zijn. De acteur maakt nog steeds deel uit van het Nachtwacht-trio, maar moet wegens vakantieplannen verstek geven voor het festival. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.