Er is hoop voor Studio 100, zegt Hans Bourlon. "Dit is een verschrikkelijk jaar, maar we gaan dat economisch overleven."
Volledig scherm
PREMIUM
Er is hoop voor Studio 100, zegt Hans Bourlon. "Dit is een verschrikkelijk jaar, maar we gaan dat economisch overleven." © Joel Hoylaerts/Photo News

Studio 100-baas Hans Bourlon: “Vaccinbewijs of sneltest aan de ingang van Plopsaland: waarom niet?”

Wie eigenaar is van acht pretparken krijgt niet snel schrik in een achtbaan. Toch was de 'rollercoaster' 2020 van het goede te veel voor Hans Bourlon (58). Maar sinds enkele weken ziet de CEO van Studio 100 weer een verlicht pad naar ons gewone leven. "Vaccins en sneltests zijn de juiste hulpmiddelen. Volgende zomer wordt weer normaal. Hoop ik toch."

37 reacties

 • marc Deglin

  1 jaar geleden
  en die krijgen dan nog corona premies van de regering.
 • Gerrit Malego

  1 jaar geleden
  Het vaccin is 95 pct effectief. Je zal maar net bij die 5 pct zitten bij wie het niet werkt. En we hebben 11 miljoen inwoners, waarvan we drie kwart gaan vaccineren.Da's 400.000 mensen bij wie het vaccin niet werkt. En er zijn slechts 103 ziekenhuizen in België. Ik denk niet dat de druk op intensieve snel zal afnemen, tenzij die 400.000 man in zijn kot blijft de komende paar jaren.
 • luc Van der Looy

  1 jaar geleden
  Er wordt hier neergeschreven dat diegene die geen vaccinatie willen moeten uitgesloten worden van ziekteverzekering. En wat gaan ze dan aanvangen met rokers en drinkers, ook uitsluiten van ziekteverzekering? En als toemaatje moet je weten dat 1 op 3 dokters zelf niet willen gevaccineerd worden en hun patiënten afraden het te laten doen.
 • MARCEL GOOSSENS

  1 jaar geleden
  Probeer het maar...aan mij een vaccinatiebewijs te vragen !!!! Van mijn medische gegevens blijf je af !!! Zelfs al ben ik gevaccineerd dan weiger ik nog...dit is je eigenste privacy !!!! Stel U voor...honderd keer per dag elke keer een bewijs moeten tonen !!! Doe het...en je hebt een rechtzaak aan je been !!! U bent gewaarschuwd !!!!!!
 • karin verwimp

  1 jaar geleden
  Straf dat sommigen hier protesteren terwijl ze heel waarschijnlijk wel braaf de verplichte vaccinaties voor sommige vakantielanden gaan halen wanneer ze op reis gaan. En die verplichten ook niet in vraag stellen. Ik denk dat het voor hen eerder een kwestie is van met een bezoekje aan onze eigen pretparken kunnen we niet opscheppen en vrienden en familie overtroeven. Dus gaan we nu onnozel liggen doen. Van mij mogen ze vaccinatie en een test gerust verplichten. Ook op de werkvloer.
 1. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.