Er is hoop voor Studio 100, zegt Hans Bourlon. "Dit is een verschrikkelijk jaar, maar we gaan dat economisch overleven."
Volledig scherm
PREMIUM
Er is hoop voor Studio 100, zegt Hans Bourlon. "Dit is een verschrikkelijk jaar, maar we gaan dat economisch overleven." © Joel Hoylaerts/Photo News

Studio 100-baas Hans Bourlon: “Vaccinbewijs of sneltest aan de ingang van Plopsaland: waarom niet?”

Wie eigenaar is van acht pretparken krijgt niet snel schrik in een achtbaan. Toch was de 'rollercoaster' 2020 van het goede te veel voor Hans Bourlon (58). Maar sinds enkele weken ziet de CEO van Studio 100 weer een verlicht pad naar ons gewone leven. "Vaccins en sneltests zijn de juiste hulpmiddelen. Volgende zomer wordt weer normaal. Hoop ik toch."

37 reacties

 • marc Deglin

  2 jaar geleden
  en die krijgen dan nog corona premies van de regering.
 • Gerrit Malego

  2 jaar geleden
  Het vaccin is 95 pct effectief. Je zal maar net bij die 5 pct zitten bij wie het niet werkt. En we hebben 11 miljoen inwoners, waarvan we drie kwart gaan vaccineren.Da's 400.000 mensen bij wie het vaccin niet werkt. En er zijn slechts 103 ziekenhuizen in België. Ik denk niet dat de druk op intensieve snel zal afnemen, tenzij die 400.000 man in zijn kot blijft de komende paar jaren.
 • luc Van der Looy

  2 jaar geleden
  Er wordt hier neergeschreven dat diegene die geen vaccinatie willen moeten uitgesloten worden van ziekteverzekering. En wat gaan ze dan aanvangen met rokers en drinkers, ook uitsluiten van ziekteverzekering? En als toemaatje moet je weten dat 1 op 3 dokters zelf niet willen gevaccineerd worden en hun patiënten afraden het te laten doen.
 • MARCEL GOOSSENS

  2 jaar geleden
  Probeer het maar...aan mij een vaccinatiebewijs te vragen !!!! Van mijn medische gegevens blijf je af !!! Zelfs al ben ik gevaccineerd dan weiger ik nog...dit is je eigenste privacy !!!! Stel U voor...honderd keer per dag elke keer een bewijs moeten tonen !!! Doe het...en je hebt een rechtzaak aan je been !!! U bent gewaarschuwd !!!!!!
 • karin verwimp

  2 jaar geleden
  Straf dat sommigen hier protesteren terwijl ze heel waarschijnlijk wel braaf de verplichte vaccinaties voor sommige vakantielanden gaan halen wanneer ze op reis gaan. En die verplichten ook niet in vraag stellen. Ik denk dat het voor hen eerder een kwestie is van met een bezoekje aan onze eigen pretparken kunnen we niet opscheppen en vrienden en familie overtroeven. Dus gaan we nu onnozel liggen doen. Van mij mogen ze vaccinatie en een test gerust verplichten. Ook op de werkvloer.
 1. Noémi Wolfs strikt Clouseau als openingsact voor haar trouwfeest: “We zullen er staan”
  BV

  Noémi Wolfs strikt Clouseau als openings­act voor haar trouwfeest: “We zullen er staan”

  Noémie Wolfs (35) stapt binnenkort in het huwelijksbootje met Balthazar-bassist Simon Casier. Maar de bride to be heeft één ultieme droom. Dat Clouseau haar favoriete nummer ‘Nobelprijs’ zingt op haar trouwfeest. In het Radio 1-programma ‘Belpop helden’ grijpt de zangeres haar kans, waarna ze tot haar grote vreugde een enthousiaste Koen Wauters (55) aan de lijn krijgt. “Als er een kans is dat we er kunnen geraken, komen we met plezier zingen.”
 2. Ook dochter Madonna moet op tijd komen: Lourdes mag niet meer binnen op modeshow Marc Jacobs
  Play
  Celebrities

  Ook dochter Madonna moet op tijd komen: Lourdes mag niet meer binnen op modeshow Marc Jacobs

  De 26-jarige Lourdes Leon mag dan wel de dochter zijn van popicoon Madonna (64), ook zij kan niet te laten komen voor een prestigieus evenement. Lourdes en een vriend wilden donderdagavond binnenwandelen op de modeshow van Marc Jacobs. Maar de deuren waren al dicht én ze werden geweigerd door de security. Volgens een TikTokker waren ze net op tijd, om 18 uur, het uur dat de show begon. Anderen beweren dat ze net te laat waren.
 3. Helena Bonham Carter mengt zich in ‘The Crown’-heisa: “Ze zouden beter niet verdergaan met de reeks”
  TV

  Helena Bonham Carter mengt zich in ‘The Crown’-hei­sa: “Ze zouden beter niet verdergaan met de reeks”

  Het vijfde seizoen van de populaire Netflixreeks ‘The Crown’, die in november werd gelanceerd, rolt nog steeds vlot over de tongen. De streamingdienst wordt overladen door kritiek, omdat de reeks een loopje neemt met de werkelijkheid en bepaalde gebeurtenissen serieus aandikt. Maar nu laat ook actrice Helena Bonham Carter (56), die in het derde en vierde seizoen de rol van prinses Margaret vertolkte, van zich horen. “’The Crown’ was een historisch drama, maar nu...”