Ga naar de mobiele website
^ Top

StuBru-wedstrijd wordt ineens een prachtig liefdesverhaal

Screenshot
Deze week gaf Studio Brussel kaarten weg voor het Demon Dayz Festival van Gorillaz in Groot-Brittannië. Vanochtend mochten de finalisten van de wedstrijd bij Linde Merckpoel de finale spelen, en die verliep allerminst zoals verwacht. "Dit is nog nooit gebeurd!", klonk het daar achteraf.

Vanmorgen streden Emmanuel en Lara in de finalequiz om de tickets voor het festival. De jongeman beantwoordde de laatste vraag echter fout, waardoor Lara met de overwinning ging lopen. Emmanuel leek echter niet goed door te hebben dat hij verloren had, want hij vertelde dat hij heel blij was dat hij zijn fantastische vriendin de tickets kon geven.

Linde wordt al een beetje nerveus en vreest dat ze hem toch op zijn plaats zal moeten zetten, maar dan komt de aap uit de mouw. "Lara is eigenlijk mijn vriendin", verklapt hij. "We zijn allebei tot in de finale geraakt." Het maakte dus niet uit wie won, want het koppel ging sowieso richting Demon Dayz. Dat hadden ze de presentatoren echter duidelijk niet verteld: "O my god, dat meen je niet", roept Linde uit. "Dit hebben we echt nog nooit meegemaakt!"
1 reactie

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


  • Sam Van de Velde

    Ik heb 15 jaar geleden hetzelfde meemaakt. De finale van een wedstrijd gespeeld tegen mijn vriendin op de radio. Inzet was een weekend Londen met een meet and greet met Moby.

Meld een bug