'And Just Like That', 'Expecting Amy' en 'The Flight Attendant' zullen allemaal op Streamz te bekijken zijn
Volledig scherm
'And Just Like That', 'Expecting Amy' en 'The Flight Attendant' zullen allemaal op Streamz te bekijken zijn © HBO Max

Streamz voegt nu ook HBO Max toe aan aanbod: deze nieuwe titels mag je verwachten

TVEr was al een samenwerking met HBO, maar streamingdienst Streamz breidt vanaf 10 mei zijn aanbod nog serieus uit door HBO Max toe te voegen aan het menu. Daardoor krijgen abonnees toegang tot nieuwe, exclusieve Amerikaanse topreeksen zoals het prestigieuze ‘Raised by Wolves’ en het volgende hoofdstuk van ‘Sex and the City’, ‘And Just Like That’. 

9 reacties

 • Hans De Smet

  2 jaar geleden
  het beste van HBO MAX van het slechtste... rommel al op voorhand. waar blijft de rest. Graag alles van HBO MAX. is een zoethoudertje
 • Jean Schepens

  2 jaar geleden
  er is nog niet genoeg pulp teevee ! weg ermee ! ... NONKELJEAN
 • gilbert den dunnen

  2 jaar geleden
  Hoe zit t dan met al die films die in de cinema komen (WB) en ook gelijk op HBOmax?
 • Alexa Grieken

  2 jaar geleden
  Ik heb liever de gewone hbo-max, die is goedkoper dan streamz en heeft ook meer films.
 • Björn Hilkens

  2 jaar geleden
  Raised by wolves heb in al het volledige seizoen gezien. Zack Synder’s Justice League, film van 4u en 6 minuten, ook al gezien. The Fresh Prince of Bel-Air Reunion ook, weliswaar zonder ondertiteling. En Locked Down staat klaar om te kijken. Ik heb Streamz niet nodig om te kijken wat ik wil.
 1. Willy draait volgende week alleen maar Belgische muziek
  MUZIEK

  Willy draait volgende week alleen maar Belgische muziek

  Eén week lang geen Placebo, Foo Fighters of Oasis, maar wel de beste muziek van eigen bodem. Vanaf maandag 30 januari tot en met zondag 5 februari staat Willy, de digitale pop- en rockzender van DPG Media, in het teken van de Belgische muziekindustrie. Zo worden de luisteraars dagelijks getrakteerd op een bezoekje van een Vlaamse muziekliefhebber en muzikant. Onder meer Bent Van Looy van Das Pop en Jan Paternoster van Black Box Revelation zullen te gast zijn.
 2. STREAMINGTIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zombie-apocalyps
  TV

  STREAMING­TIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zom­bie-apocalyps

  Het tv-jaar heeft z’n schrikwekkende start niet gemist dankzij de populaire tv-adaptatie van ‘The Last of Us’ op Streamz. De HBO-reeks met Pedro Pascal in de hoofdrol schetst een geloofwaardig beeld van hoe schimmels in combinatie met de opwarming van de aarde de mensheid kunnen infecteren en zo een zombie-pandemie kunnen inluiden. De reeks doet de honger naar meer realistische zombiefilms en -reeksen met een apocalyptisch kantje alleen maar toenemen. En met deze zes alternatieven is die week wachten op een nieuwe aflevering van ‘The Last of Us’ zo om(bie).