Streamz
Volledig scherm
© Streamz

Streamz lanceert trailer van 'Storm Lara' met Ella Leyers in de hoofdrol

TVDringend nood aan een nieuwe serie om te bingewatchen? Dan helpt Ella Leyers (32) je graag uit de nood. Vanaf 23 augustus kruipt de actrice in de huid van Lara in de Streamz Original ‘Storm Lara’. En voor wie benieuwd is naar de reeks hebben we alvast goed nieuws. Het streamingplatform onthulde zonet de eerste trailer voor de serie. 

0 reacties

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.