Van links naar rechts: Yana, Milou en Megan uit 'Temptation Island'
Volledig scherm
Van links naar rechts: Yana, Milou en Megan uit 'Temptation Island' © rv

Streamz komt met vierdelige documentaire over populair platform OnlyFans

TVOnlyFans zag het licht in 2016 en moest oorspronkelijk dienen als een platform waar artiesten tegen betaling exclusieve content konden aanbieden aan hun fans. Maar intussen staat OnlyFans vooral bekend om de weinig verhullende beelden die erop gepubliceerd. In de vierdelige documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse waarheid’ krijgen we een beter beeld van het fenomeen. 

1 reactie

 • Melanie Van den broeck

  1 jaar geleden
  Pff weer onozelheid op tv echt jongens wat is dat houd een wereld geef eens echte mooie tv
 1. Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten
  Mijnenergie

  Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten

  De onzekerheid rond de aardgasbevoorrading vanuit Rusland weegt sterk op de internationale energiemarkten en bijgevolg ook op jouw aardgasfactuur. Dat effect laat zich tijdens de zomer gelukkig minder voelen, maar belooft in de winter hard aan te komen. Om jouw aardgasverbruik en bijgevolg ook jouw aardgasrekening te beperken, kan je nu al de nodige stappen ondernemen. Mijnenergie.be bundelt vijf praktische tips.
 2. “Ze is geen supermodel, daarvoor is ze veel te dik”: Tyra Banks en Janice Dickinson onder vuur door hun uitspraken in ‘America’s Next Top Model’
  Celebrities
  4

  “Ze is geen supermodel, ze is ze veel te dik”: Tyra Banks en Janice Dickinson onder vuur door uitspraken in ‘America’s Next Top Model’

  De vroege jaren 2000 staan bekend voor de opkomst van realityreeksen. Ook ‘America’s Next Top Model’, een programma dat debuteerde in 2003, maakte hier deel van uit. Uit een recent opgedoken fragment blijkt nu dat deze reeks ook alles behalve gezond was voor ons zelfbeeld. Dat is ook deels te wijten aan juryleden Tyra Banks (48) en Janice Dickinson (67), die enkele opvallende uitspraken deden.