STREAMINGTIP. ‘The Baby’ (Streamz): De gruwelijkste baby sinds ‘The Omen’

TVWaarom de week niet aftrappen met een ongewone Britse horrorkomedie op Streamz over een moeder die geterroriseerd wordt door haar pasgeborene? Het is te zeggen: deze moeder is slecht een willekeurige vrouw die luistert naar de naam Natasha en van de ene dag op de andere met een onbekende baby wordt opgezadeld. 

 1. Tomorrowland gaat in zee met Zweedse dj Eric Prydz: spectaculaire hologramshow komt naar Nederland
  Muziek

  Tomorrow­land gaat in zee met Zweedse dj Eric Prydz: spectacu­lai­re hologram­show komt naar Nederland

  De drie weekenden Tomorrowland zitten erop, maar er was één show die grote ogen wist te trekken in Boom: de hologramact van de Zweedse dj Eric Prydz (46). Muziekfans kunnen komend najaar nog eens gaan genieten van die unieke show, want Prydz gaat opnieuw samenwerken met de organisatie van Tomorrowland. Op 20 oktober is zijn show HOLO te bewonderen in de Ziggo Dome in Amsterdam.
 2. Gemiddelde hypotheekrente bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?
  Spaargids.be

  Gemiddelde hypotheek­ren­te bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?

  De rentevoeten voor woonleningen zitten de laatste maanden stevig in de lift. En nu de Europese Centrale Bank beslist heeft om voor het eerst in 11 jaar tijd de rente te verhogen, lijkt er ook geen beterschap op komst. Is het dan een goed idee om nu nog snel een lening vast te leggen en nadien pas een woning te kopen? Spaargids.be onderzoekt de mogelijkheden.