Prehistoric Planet - DOCU (GB 2022)
Volledig scherm
Prehistoric Planet - DOCU (GB 2022) © AppleTV+

STREAMINGTIP. ‘Prehistoric Planet’ (Apple TV+): Een week lang dino’s spotten met Sir David Attenborough

TVDavid Attenborough is met z’n 96 lentes intussen zelf een dinosaurus in z’n vak aan het worden en dus kan het niet verwonderen dat de Britse bioloog en tv-maker aan boord is geklommen als verteller van een nieuwe natuurhistorische reeks die u 66 miljoen jaar terug in de tijd katapulteert. 

1 reactie

 • Jean Schepens

  1 maand geleden
  altijd interessant wat die man op de buis brengt ! ... NONKELJEAN
 1. Paul McCartney schrijft geschiedenis als oudste headliner ooit op Britse festival Glastonbury: “Het voelt zo goed om hier te staan”
  Muziek

  Paul McCartney schrijft geschiede­nis als oudste headliner ooit op Britse festival Glastonbu­ry: “Het voelt zo goed om hier te staan”

  De 80-jarige Paul McCartney heeft afgelopen zaterdag geschiedenis geschreven. De Britse zanger stond namelijk als oudste headliner ooit op het Britse festival Glastonbury. De set van de voormalige Beatles-zanger stelde overigens niet teleur. Zo zong McCartney niet alleen een virtueel duet met de overleden John Lennon. De wereldberoemde artiest had voor de gelegenheid ook nog twee special guests met zich meegebracht.
 1. Van giftige wanhoopsdaad tot zwangerschap na verkrachting: bekende vrouwen pleiten vóór abortus en delen hun persoonlijk verhaal
  Celebrities
  17

  Van giftige wanhoops­daad tot zwanger­schap na verkrach­ting: bekende vrouwen pleiten vóór abortus en delen hun persoon­lijk verhaal

  “Abortus is een basisrecht", leest één van de vele protestspandoeken in de Verenigde Staten. Het land lijkt wel in een teletijdmachine te stappen als de abortuswet wordt teruggeschroefd. De 50 Amerikaanse Staten beslissen nu elk apart of vrouwen een zwangerschap mógen afbreken. Uit alle hoeken klinkt kritiek. Ook celebrity’s uiten massaal hun ongenoegen en maken gretig gebruik van hun voorbeeldfunctie. Zo is het onder meer voor Nicki Minaj en Lady Gaga het uitgerekende moment om hun abortusverhaal te vertellen. “Ik dacht dat ik zou sterven.”