Ga naar de mobiele website
^ Top

Zwangere Min Hee Bervoets: 'De eerste maanden waren niet zo'n pretje'

Dieter Bacquaert
Heuglijk nieuws van The Band-jurylid Min Hee Bervoets (32) en haar vriend Michel Froget (44): ze verwelkomen deze zomer hun eerste kindje.

Vorige zomer al sprak Min Hee haar kinderwens uit, en nu is het zover. Samen met haar partner, choreograaf Michel Froget, kijkt ze uit naar de komst van hun eerste baby half augustus. 'We weten het geslacht al, maar dat is ons geheimpje', lacht Min Hee in Story. 'De eerste maanden waren niet zo'n pretje. Ik ben verschrikkelijk misselijk geweest, maar nu gaat het beter.'

Zowel Min Hee als Michel werken als choreograaf, maar de komst van hun eerste kindje zorgt er niet voor dat een van hen gas moet terugnemen. 'Ik werk vooral overdag, Michel geeft 's avonds les. Er zal dus meestal wel opvang zijn', vertelt Min Hee. Al is het koppel zich er wel van bewust dat de baby een impact zal hebben op hun leven. 'We zullen wat meer moeten organiseren. Hij of zij zal sowieso enkele dagen per week naar de crèche gaan, voor het sociaal contact. Maar verder willen we niet te vaak een babysit inschakelen', vertelt Michel.

Deze week laten Min Hee en Michel hun huis zien in Story. Benieuwd naar hun woonst? Haal dan snel de nieuwe Story in huis.

Meer overReacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


Meld een bug