Ga naar de mobiele website
^ Top

Trisha: 'Ik heb alles om gelukkig te zijn, maar ik ben gewoon op'

Iwan Meeussen
Negen maanden na de geboorte van haar tweeling Marie-Lore en Marie-Lynn kampt Trisha (34) met een burn-out. Hoewel haar gezin de zangeres intens gelukkig maakt, kan ze de zorg voor haar meisjes niet meer alleen aan, vertelt ze in Story.

'Ze doet zich sterk voor, maar ze zit in zak en as. Ze is depressief omdat het opvoeden van een tweeling gewoon moeilijk is. Dat is geen schande en ik neem haar niets kwalijk. Ik ben de hele dag weg voor mijn job, Trisha zit de hele dag thuis met de tweeling. We moeten dringend op zoek naar een oplossing', vertelt Kurt, de man van Trisha. 'Een drietal maanden geleden begon ik te merken dat het steeds moeilijker werd om alles gepland te krijgen en positieve noten in ons dagelijks leven te vinden. Ik zag dat Trisha op de rand van een depressie zat, maar kon het niet tegenhouden. Ze had gewoon geen energie meer. Communiceren werd steeds moeilijker, ze reageerde snel geïrriteerd.'

Te veel
Trisha geeft toe dat ze de zorg voor een tweeling onderschat heeft. 'Ik ben constant met hen bezig en het wordt me allemaal een beetje te veel. Mensen zeggen vaak dat ik alles heb om gelukkig te zijn. En dat ben ik ook, maar ik ben ook gewoon op. Misschien heb ik te veel hooi op mijn vork genomen. De afgelopen twee jaar zijn we verschillende keren verhuisd en heb ik op anderhalve maand ons huwelijk georganiseerd. Toen had ik het gevoel dat ik de wereld aankon, nu heb ik geen greintje energie meer.' Dat de meisjes ook niet goed slapen, doet er ook geen goed aan.

Tranen
'De laatste weken kon ik op elk moment in tranen uitbarsten. Ik was totaal mezelf niet meer. Toen bleek dat mijn reispas voor ons tripje naar Egypte niet op tijd klaar zou zijn, heb ik door het hele gemeentehuis geroepen wat een rotdag het was. Dat zou ik normaal nooit doen! Toen had ik door dat er iets niet klopte, maar ik besefte nog niet wat er echt aan de hand was. Op een middag heb ik dan huilend naar Kurt gebeld, dat er iets moest gebeuren. Hij heeft de dokter laten komen. Mijn bloed was in orde, maar uit andere testen bleek dat ik midden in een burn-out zit', vertelt Trisha nog.

Wil je het hele verhaal van Trisha en Kurt lezen? Haal dan snel de nieuwe Story in huis.
Reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


Meld een bug