Ga naar de mobiele website
^ Top

Sven Ornelis start culinaire blog

Dieter Bacquaert
Met twee Would-Be Chef-kookboeken op zijn conto is Joe-presentator Sven Ornelis (43) allerminst een onbekende in de culinaire wereld. Zijn recepten zijn eenvoudig en creatief, en ook op Instagram deelt hij maar wat graag zijn kookkunsten. Maar nu heeft Sven nóg een medium ontdekt om zijn passie te delen: de blog.

'Ik kook graag en veel, maar ik ben geen echte chef van opleiding. Meer een hobbykok die makkelijke, plezante, maar vooral lekkere recepten wil maken. Ik ben ook niet te beroerd om af en toe kant- en klare ingredie¿nten te gebruiken. Doen we dat niet allemaal? Maar sinds ik door veel te wandelen bijna 40 kilo ben afgevallen probeer ik meestal wel gezond te koken. Al is af en toe een grote zonde toegelaten. Via het culinaire platform Would Be Chef wil ik mensen inspireren om zelf in de keuken ook creatief te zijn. Iedereen Would Be Chef dus', vertelt Sven.

Wil jij aan de slag gaan met de recepten van Sven? In Story geeft hij er deze week al enkele prijs, maar neem zeker ook een kijkje op www.wouldbechef.be.

Meer overReacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


Meld een bug