Ga naar de mobiele website
^ Top

Steve Tielens: 'Onze kinderen zijn nog in shock'

Tim De Backer
Steve Tielens beleefde vorige week woensdag de schrik van zijn leven. Tijdens een avondlijke werkvergadering kreeg de zanger telefoon van zijn echtgenote dat er een dief in huis zat. 'Mijn vrouw vertelde me dat er een onbekende man op de ramen aan het bonken was, en niet veel later raakte hij via de voordeur binnen in ons huis. Ook mijn kinderen werden wakker door het kabaal, iedereen was in shock', vertelt hij in Story.

'Door het raam konden ze een glimp van de dader opvangen. Het ging om een man met een donker getinte huid, en hij droeg ook een zwarte kap. Na het telefoontje van mijn vrouw ben ik als een gek naar huis gereden, maar de dief was al weg. Ik voelde me zo machteloos', zucht Steve, die veel te danken heeft aan zijn chihuahua Fragile. 'Omdat Fragile agressief is beginnen te blaffen, heeft hij de inbreker weggejaagd. Die graaide nog wel de rugzak van onze zoon Jenthe mee, maar liet hem in de voortuin vallen. Er zat ook niets in, buiten een paar schoolboeken, maar iedereen is wel erg aangedaan. Vooral Luna, onze dochter, was volledig van de kaart. Die nacht is ze de hele tijd bij mij op de zetel beneden blijven liggen, terwijl ik voor nachtwaker speelde. Ze wilde niet alleen in haar bed liggen. En Jenthe heeft die nacht bij zijn mama geslapen. Het zal nog wel even duren voordat dit volledig verwerkt is.'

Naar het buitenland
Net nu moet Steve naar het buitenland. 'Ik ben een week op Tenerife voor optredens, maar inbrekers moeten niet proberen om nog eens over de vloer te komen, want ik heb nu thuis een pitbull zitten: ons Monique. Wie nu probeert binnen te dringen in ons huis, komt er niet meer uit. (lacht) Monique was ook erg aangedaan door de inbraak. Als we in de toekomst nog eens weggaan, dan zal zij over het huis en de kinderen waken. Laat ons hopen dat we deze nachtmerrie nooit meer hoeven mee te maken', besluit hij.
Reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


Heb je even?

Sluiten

Wij zijn erg benieuwd naar je eerste indruk van de nieuwe HLN website. Heb je een minuutje tijd om enkele vragen te beantwoorden?

Meld een bug