Stem hier voor de Story Showbizz Awards en maak kans op 2 VIP-tickets

Story Awards 2017

Katja Retsin - Kurt Rogiers
Kristof Ghyselinck Story Awards 2017 Katja Retsin - Kurt Rogiers
James Cooke, Karen Damen en Kürt Rogiers waren vorig jaar de grote winnaars van de Story Showbizz Awards. Dit jaar zijn ze opnieuw genomineerd voor Man naar ons hart, Straffe madam en Favoriete acteur. Wie moet dit jaar met de felbegeerde Story Showbizz Award naar huis gaan? Breng nu je stem uit en maak kans op een duo-ticket ter waarde van 398 euro!

Straffe madam

Ten eerste is er de categorie Straffe madam, de titel die in 2017 naar Karen Damen ging. Zij staat dit jaar ook op de longlist, naast onder andere Bo Van Spilbeeck, Dalila Hermans, Danira Boukhriss en Lindsay.

(lees verder onder de foto)

Karen Damen werd vorig jaar verkozen tot Straffe madam.
Kristof Ghyselinck Karen Damen werd vorig jaar verkozen tot Straffe madam.

Man naar ons hart

Daarnaast is er ook de populaire categorie Man naar ons hart, die vorig jaar werd gewonnen door 'Flanders' Sweetheart' James Cooke. Wie krijgt dit jaar de eer? Onder anderen Kürt Rogiers, Dries Mertens, Gers Pardoel, Gert Verhulst en Koen Wauters staan op de longlist!

Welke man laat jouw hart sneller slaan? Breng hier je stem uit!

Mooiste BV-koppel

Tijd voor romantiek! Een herhaling van die romantische podiumkus van K3’tje Marthe en Viktor Verhulst zullen we dit jaar jammer genoeg niet zien, maar wie volgt hen op als mooiste BV-koppel? Op de longlist: Lieve en Aljosja, Bart Kaëll en Luc Appermont en natuurlijk mogen Pommeline en Fabrizio niet ontbreken.

(lees verder onder de foto)

Ondertussen vormen Viktor Verhulst en K3-zangeres Marthe geen koppel meer, maar vorig jaar gingen ze aan de haal met de award voor mooiste BV-koppel.
Kristof Ghyselinck Ondertussen vormen Viktor Verhulst en K3-zangeres Marthe geen koppel meer, maar vorig jaar gingen ze aan de haal met de award voor mooiste BV-koppel.

Favoriete buitenlandse/binnenlandse royal

Kan Meghan Markle dit jaar Koningin Máxima van de troon stoten? Het zou best kunnen, als ze genoeg stemmen krijgt. Verder moet er uiteraard ook gestemd worden op onze favoriete binnenlandse royal. Kan Koningin Mathilde haar titel behouden of wordt zij aan de kant geschoven door haar dochter, kroonprinses Elisabeth?

Sportprestatie van het jaar

Dries Mertens ging vorig jaar nog lopen met de award voor Beste sporter. Kan hij ook dit jaar samen met de Rode Duivels de trofee in ontvangst nemen? Of hebben de topprestaties van Nafi Thiam en Nina Derwael jou meer weten te bekoren?

Hebben de Rode Duivels jou van je sokken geblazen met hun topprestatie op het WK, sta jij altijd fluitend in de file dankzij Qmusic-dj's Maarten en Dorothee en van welke Straffe madam viel jij telkens weer achterover? Stem hier op jouw favoriete BV en maak kans op een duo-ticket voor de Story Showbizz Awards ter waarde van €398 en vertoef een volledige avond in het gezelschap van je favoriete BV's! 

Tickets en info kan je vinden op www.story.be. 
3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Diane Bernaerts

    Is er nu iémand onder de 80 die zich hiervoor interesseert?

  • Didi Bellens

    Man man man toch, als je ziet wat onnozelaars ze op die lijst gezet hebben?? En die dat vorig jaar gewonnen hebben is nog erger, een Rogiers? Een Damen? allée waar zijn ze mee bezig.

  • Marc Sierens

    Het ons kent ons wedstrijdje is er ook weer dan,als je ziet wie vorige edities heeft gewonnen is het pover gesteld met de Story award,altijd hetzelfde clubje om uit te kiezen.