Silvy De Bie stopt met De Grietjes

Isopix
Verrassend nieuws uit het kamp van De Grietjes. Zangeres Silvy De Bie (34) heeft na anderhalf jaar besloten om de populaire meidengroep te verlaten. Isabelle A en Anneke van Hooff gaan wel door, samen met een nieuw Grietje.

Sinds vorige zomer maakt Silvy De Bie, samen met Isabelle A en Anneke van Hooff, deel uit van de meidengroep De Grietjes, nadat Evi Goffin met zwangerschapsverlof ging en daarna koos voor haar gezin. Maar nu heeft de ex-zangeres van de dancegroep Sylver ook besloten om met De Grietjes te stoppen en zich toe te leggen op haar (buitenlandse) solocarrière. "Uiteraard vinden Anneke en ik het heel jammer dat Sil ons na anderhalf jaar zal verlaten", vertelt Isabelle A in Story. "We hebben ons ontzettend goed geamuseerd met haar, maar wij kunnen natuurlijk niemand verplichten om bij ons te blijven. Als ze vaak opdrachtenheeft in het buitenland, dan is dat onmogelijk te combineren met De Grietjes. Wij willen net veel optreden."

Het vertrek van Silvy betekent niet het einde van De Grietjes. "Integendeel. Wij blijven doorgaan en gaan nog een stapje verder qua showgehalte. We hebben er eerst nog even over nagedacht om met ons tweetjes door te gaan, maar dat is het concept niet van De Grietjes. Drie stemmen klinken trouwens ook veel mooier en voller. Achter de schermen zijn we volop bezig om een nieuw Grietje klaar te stomen. Het gaat echt heel leuk worden."
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.