Noa Neal: 'Ik heb een hoog libido, dan moet je creatief zijn'

Dieter Bacquaert
Noa Neal (31) is single sinds de breuk met mediafiguur Frank Molnar, maar aan intimiteit heeft ze geen gebrek. Ze heeft ervaring met een zogenaamde 'benefietvriend'. In Story vertelt ze er alles over.

Noa Neal en Frank Molnar waren anderhalf jaar verloofd en droomden luidop van een huwelijk en kinderen. Toen hun relatie vorig jaar op de klippen liep, was dat voor Noa dan ook een zware klap. Intussen geniet ze wél van haar vrijgezellenleven. 'De voorbije maanden is een stouter kantje naar boven gekomen', lacht Noa. 'Ik heb een hoog libido en als je al bijna een jaar alleen bent, ga je creatiever naar oplossingen zoeken om die leegte op te vullen. Onenightstands zijn totaal niet aan mij besteed, en voor een relatie voelde ik me toen nog niet klaar. Tot er iemand mijn pad kruiste die net als ik in hetzelfde schuitje zat. Hij was een tijdje mijn vaste partner tussen de lakens. Ik leerde hem kennen na m'n relatie met Frank, via vrienden. Onze band was eerst vriendschappelijk, maar van het één kwam het ander. Ik vond het fijn om weer geborgenheid te voelen en hij heeft me misschien ook wel geholpen om de breuk met Frank te verwerken. Maar we hebben onze afspraakjes intussen weer afgebouwd. Mijn volgende relatie moet echter zijn.'

Maatje kwijt
Noa komt ook even terug op haar breuk met Frank. De twee waren verloofd en uit elkaar gaan was dan ook een moeilijke beslissing. 'Ik verloor niet zomaar mijn maatje, maar ook mijn partner en beste vriend... Onze breuk betekende een grote verandering, waarvan ik even moest bekomen. Ik ben zelfs vijf kilo afgevallen. Ik heb getwijfeld aan mijn beslissing, maar ik voelde dat ik de stap moest zetten. We zijn elkaar kwijtgeraakt door steeds het werk op de eerste plaats te zetten. Mijn liefde was op, de passie was stilaan uitgedoofd.'

Benieuwd naar het hele interview en de foto's of wil je weten hoe Noa haar ideale man ziet? Haal dan snel de nieuwe Story in huis!

WIN EEN VALENTIJNSDINER MET NOA NEAL

Noa Neal is op zoek naar een toffe date om haar te vergezellen tijdens een Valentijnsdiner op 14 februari in het gerenommeerde 'Hofke Van Bazel'. Ben je single en tussen dertig en vijfenveertig jaar? Stuur dan een origineel filmpje naar storymagazine@persgroep.be. Succes!