Nicolas uit 'Blind Getrouwd': 'Mijn puberale gevoelens zijn liefde geworden, maar nu zit zij in die puppyfase'

Dieter Bacquaert
Toen Evelien Baten (29) en Nicolas Vanderhallen (27) van het VTM-programma Blind Getrouwd elkaar voor het eerst zagen, was er meteen een vonk. Hoewel er nog enkele hindernissen volgden, is het koppel intussen dolverliefd én onafscheidelijk.

Vijf weken lang hebben ze hun relatiestatus verborgen moeten houden, maar nu Blind Getrouwd achter de rug is, mag iedereen eindelijk weten hoe dolverliefd Evelien en Nicolas nog steeds zijn. 'De buren wisten het natuurlijk al, in een klein dorp doet zoiets snel de ronde. Onze overbuur heeft eens geroepen dat we nog niet samen mochten buitenkomen', lacht Evelien. Intussen hebben ze hun appartement in Oudegem, waar ze tijdens het programma verbleven, verlaten. Nicolas, die net een appartement in Deurne had gekocht, is bij Evelien in Vlierzele ingetrokken. Die verhuis vond hij helemaal niet lastig, vertelt hij in Story. 'Ik voelde me snel thuis bij Evelien. Ze maakte meteen plaats voor mijn spullen, zoals mijn gamestoel', lacht Nicolas.

Geen twijfel
Twijfelen of ze getrouwd zouden blijven of niet, heeft het koppel niet gedaan. 'Van in het begin wilden we werken aan dit avontuur. Uit elkaar gaan was nooit een optie', vertelt Evelien. 'Het was al snel duidelijk dat het meer dan gewoon 'proberen' was. Er is nooit een moment geweest dat we het wilden afblazen. Evelien ligt ook bij mijn ouders in de hoogste schuif. Ze zien dat ze goed is voor mij, ze heeft wat ik nodig heb', zegt Nicolas nog.

Afstandelijk
Op huwelijksreis was Evelien wel afstandelijk terwijl Nicolas zijn enthousiasme niet kon verbergen. Dat is nu geen struikelblok meer. 'Intussen zijn mijn puberale verliefde gevoelens geëvolueerd naar 'houden van', terwijl Evelien nu pas in die verliefde puppyfase zit. De rollen zijn dus omgedraaid', lacht Nicolas. 'Ik vond het zelf lastig dat ik op reis achterop huppelde. Ik moest hem iedere keer teleurstellen als hij me niet mocht aanraken, maar ik had tijd nodig. Als ik nog geen verliefde gevoelens heb, wil ik niet constant aangeraakt worden. Maar door te blijven praten over hoe we ons voelden en door elkaar te steunen in moeilijke momenten, zijn we er bovenop geraakt', zegt Evelien nog.

Wil je het hele interview met Evelien en Nicolas lezen en te weten komen of de twee kinderen willen? Haal dan snel de nieuwe Story in huis!