Nasrien Cnops: "Ik heb een overaanbod aan 'mannenvlees'"

© BMUSS
Een maand geleden deed Nasrien Cnops een oproep om de perfecte date te vinden voor het Festival van de Ambiance. De voormalige MNM-dj wilde het Festival graag bijwonen, maar wilde als vrijgezelle vrouw niet zonder date verschijnen. Ze vroeg de organisatoren daarom om hulp. "Als jullie voor mij een date regelen, dan kom ik", klonk het. Meer dan 500 mannen boden zich uiteindelijk als mogelijke date aan.

"Ik heb een overaanbod aan 'mannenvlees' gekregen", zegt Nasrien met enige verontwaardiging. "Ik kan tegen veel, maar een aantal mannen vonden het blijkbaar nodig om hun kandidatuur te stellen met enkele naaktfoto's van zichzelf en daar knap ik op af. Gelukkig gaat het om een minderheid." Samen met twee vriendinnen, selecteerde Nasrien 10 kandidaten die ze vanavond ontmoet tijdens een 'ambiance speeddate-sessie'. "De 10 mannen die ik wel zie zitten, heb ik geselecteerd op de inhoud. Wat ze mij gemaild hebben en hoe ze mij dingen verteld hebben, vind ik even belangrijk dan hoe ze eruitzien. Uiteraard kijk je naar de 'verpakking', maar bij mij is ook de 'inhoud' belangrijk. Ik val voor mannen met persoonlijkheid, met humor en uitstraling. Wat ik vooral wil doen, is mij goed amuseren op het Festival van de Ambiance. Even alle zorgen en terreurdreigingen vergeten, gewoon eens goed feesten en als ik dat kan doen met fijn gezelschap, dan ben ik een gelukkige vrouw."    

Met de uiteindelijke winnaar verschijnt Nasrien volgende week zaterdag op het Festival van de Ambiance.
  
Wie zelf het Festival van de Ambiance wil meemaken op zaterdag 5 december in 't Kuipke in Gent (met optredens van o.a. 2 Unlimited, Christoff, De Romeo's, 2 Fabiola, Yves Segers, Willy Sommers, DJ Ward, Lindsay, Sasha & Davy,  Rob de Nijs, Jan Smit), kan nog tickets kopen via www.festivalvandeambiance.be.