Ga naar de mobiele website
^ Top

Lindsay verwacht eerste kindje

Dieter Bacquaert
Lindsay De Bolle en haar vriend Kris Bloemen zijn in de wolken: ze verwachten hun eerste kindje. Enkele maanden geleden vertelde Lindsay nog in Story dat ze problemen had om zwanger te worden. 'Ik bid elke dag voor een kindje', vertelde ze toen.

'Onze kinderwens loopt inderdaad niet zoals verwacht, dat moeten we niet onder stoelen of banken steken. Maar ik blijf geloven dat het ooit zal lukken en ik bid er elke dag voor. Want ja, ik verlang heel erg naar een kind. Maar ik merk dat wij zeker niet de enigen zijn die problemen hebben om zwanger te raken', vertelde Lindsay in maart openhartig in Story. 'Soms vraag ik me af waarom ik niet zwanger raak. Ik hoor weleens dat je je lichaam rust moet gunnen als je zo lang de pil hebt genomen... (denkt na) Weet je, het verlangen naar een kind is groot, maar je kunt een zwangerschap nu eenmaal niet afdwingen. Ik wil ook niet alles laten afhangen van mijn cyclus, het moet spontaan gebeuren. Het is niet omdat ik op een bepaald uur vruchtbaar ben, dat Kris dan meteen naar huis moet komen', zei Lindsay met een lach op haar gezicht. In hetzelfde interview vertelde Lindsay ook dat ze er alles aan wilde doen om een kindje te krijgen, zelfs een draagmoeder zou ze overwogen hebben.

Intens gelukkig
Hun onvervulde kinderwens woog gelukkig niet op het koppel en nu ze hun eerste kindje verwachten zijn Lindsay en Kris volgens hun entourage dan ook in de wolken. 'Ze zijn immens gelukkig', klinkt het dicht bij het koppel. 'De voorbije jaren hebben ze er alles aan gedaan om hun grote geluk na te streven. Dat was niet altijd prettig en soms ging het gepaard met grote ontgoochelingen. Iets wat koppels in hun situatie ongetwijfeld zullen herkennen. Dat het nu zo ver is, maakt het allemaal des te mooier. Ze hebben hier zo hard naar uitgekeken.'
Reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


Meld een bug