Ga naar de mobiele website
^ Top

Lesley-Ann Poppe: 'Na de zomer mag moeder natuur haar gang weer gaan'

Dieter Bacquaert
Voor Lesley-Ann Poppe (38) en Kevin Lebreton (29) ging het snel, de twee zijn net voor de wet getrouwd en kregen onlangs hun eerste kindje samen. De plannen voor nog een baby liggen ook al op tafel.

Lesley-Ann is momenteel volop aan de slag om haar zwangerschapskilo's kwijt te spelen. Ze kwam immers veertig kilo bij tijdens de zwangerschap van Gabriël. 'Hoe ik het zover heb laten komen? Ik at gewoon veel te veel en te vettig, maar ik trok me dat niet aan. Het was de enige periode in mijn leven dat het sociaal aanvaard was om dik te zijn. Bij de bakker zaten ze door mij vaak zonder muffins. Op den duur vond ik het gênant om ze zelf te gaan halen, dus stuurde ik mijn secretaresse', lacht Lesley-Ann in Story.

Nog een kindje
Lesley-Ann wil tegen komende zomer graag haar bikinilijf terug, zeker om ook een mooie trouwjurk te kunnen dragen voor hun huwelijk in Las Vegas. 'Ik besef dat ik toch wat strenger zal moeten diëten om mijn doel te bereiken. Er is nog werk aan de winkel! Eind maart ga ik al mijn trouwjurk kiezen. Tegen onze trouwdag zal die dan hopelijk versmald moeten worden.' Zodra dat voorbij is, is het mogelijk dat Lesley-Ann weer enkele kilo's zal bijkomen. 'Kevin en ik willen graag nog een baby. Gabriël is een heel gemakkelijk kind. Hij slaapt al van half negen 's avonds tot acht uur 's ochtends. Hij laat alleen van zich horen als hij honger heeft en moe is. Dus na de zomer mag moeder natuur haar gang weer gaan. Dan zal mijn figuur weer om zeep zijn, maar toch wil ik eerst mijn kilo's kwijt, anders loopt het misschien écht uit de hand', lacht ze.
Reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


Meld een bug