Ga naar de mobiele website
^ Top

Laura Lynn: 'Als ik naar papa's graf ga, is mijn dag om zeep'

Dieter Bacquaert
Op haar veertigste heeft schlagerzangeres Laura Lynn haar leven mooi in balans. Ze geniet volop van haar dochter Eliana en haar relatie met accordeonist Matthias Lens. Maar één groot gemis blijft haar achtervolgen: het verlies van haar vader.

In mei is het al drie jaar geleden dat Laura afscheid moest nemen van haar vader. Hij stierf op zijn negenenvijftigste aan slokdarmkanker, amper zeven weken na de diagnose. Voor Laura was het een ingrijpende gebeurtenis, die ze nog steeds geen plaats heeft kunnen geven. 'Ik ben nog heel erg bezig met de dood van mijn vader. Ik kan beter niet naar zijn graf gaan, want dan is de rest van mijn dag om zeep. Tijdens de feestdagen en op verjaardagen laaien de emoties nog hoger op. Zijn foto staat bij ons thuis in de living, zodat ik naar hem kan kijken als ik in de zetel zit. Ik heb dat nodig', vertelt Laura sereen in Story.

Kwaadheid
'Ik merk dat er nog kwaadheid in mij zit. Waarom hebben ze hem niet kunnen helpen? Hij was nog zo jong! Ik betwijfel of ik het ooit zal aanvaarden. Het verlies van mijn grootmoeder heb ik ook nog altijd niet verwerkt. Soms praat ik erover met een vriendin, want Matthias begrijpt mijn gevoelens niet helemaal. Hij heeft nog nooit iemand van zo dichtbij verloren en hij reageert daar anders op. Hij vindt dat ik het een plaats moet proberen te geven. Ik maak me ook snel zorgen om mezelf. Ik zit meteen bij de dokter als ik iets vreemds voel. Ik ben ook heel bang voor de dood, er sterven zoveel jonge mensen... Ik hoop echt heel oud te worden. Zelfs als mijn gezondheid erop achteruitgaat.'

Stalker
Laura kreeg ook te maken met een stalker. Hij werd onlangs veroordeeld tot zes maanden cel. 'Hij is een fan, maar niet iemand die wekelijks naar de optredens kwam. Volgens mij omdat hij geen vervoer heeft. De eerste keer dat ik hem ontmoette, merkte ik niets vreemds. Ik vond hem net heel beleefd. Maar plots begonnen de sms'jes, zowel naar Matthias als mijn ma. Ik denk dat hij dacht dat het nummer van mijn ma eigenlijk mijn nummer was. Het is niet zo dat hij aan de deur stond of zo, maar op een gegeven moment gingen die sms'jes wel heel ver.'

Wil je meer weten over de stalking of wil je weten of Laura ooit wil trouwen? Haal dan snel de nieuwe Story in huis!

Meer over1 reactie

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


  • Afomar

    Afomar Een artiest moet kunnen weten dat fans heel ver kunnen gaan in hun fan zijn. Als artiest zelf kun je de man of vrouw hier zelf over aanspreken ! Dat hij fan mag zijn maar dat het daar moet bij blijven. Als je hogere stappen zet verlies je ook zelf je aangezicht !

Meld een bug