Ga naar de mobiele website
^ Top

Jeroen Meus: 'Ik zit helemaal op schema'

VRT
'Dit jaar ga ik doen wat ik al jaren beloof: meer tijd maken voor mijn gezin', zegt Jeroen Meus (39) in Story. De tv-kok zou het leven op pauze willen zetten, want hij heeft alles wat zijn hart begeert. Behalve misschien een broertje of zusje voor Georges.     

Volgend jaar deze periode rondt Jeroen Meus de kaap van de veertig. Maar zolang hoeft de tv-kok niet te wachten om de balans op te maken en vast te stellen hoe positief die is. Zo positief zelfs, dat Jeroen een strik rond zijn leven zou willen draaien. 'Dagelijkse Kost is een geoliede machine, en mijn Würst-restaurants draaien op volle toeren. We denken zelfs aan een derde vestiging', zegt Jeroen in Story. 'En nu het tweede seizoen van Goed Volk is ingeblikt, ben ik volop aan het broeden op nieuwe ideetjes voor tv-programma's. Maar dit jaar wordt heel rustig en doe ik vooral wat ik al jaren aan het beloven was: meer tijd voor mijn gezin maken.'

Tijd voor Georges
'Tijdens de schoolvakanties ben ik thuis. Een grote luxe. Ik ben echt aan het genieten. We nemen veel vakantie. Georges is nu 4,5. Zo'n toffe leeftijd. Hij komt vaak naar me toe en zegt: 'Papa, jij wil niet dat ik groot word, hé?' Ja, zoals mijn leven er nu uitziet, mag dat zo blijven. Onlangs hoorde ik Jacques Vermeire in Kroost vertellen: 'Je kunt alles van me zeggen wat je wilt, maar niet dat ik het slecht gedaan heb.' Wel, dat gevoel heb ik ook. De veertig komt eraan en ik zit op schema. Ik heb een fenomenaal toffe en creatieve job, ik heb mijn kind iets te bieden en ik ben gelukkig getrouwd. Wat wil een mens nog meer?', vertelt Jeroen.

Tweede kind
Een tweede kind, een broertje of zusje voor Georges, dat hadden de tv-kok en zijn vrouw Stéphanie wél nog graag gewild. 'Maar dat gaat er niet meer van komen. De natuur is ondoorgrondelijk', zegt Jeroen. Het kostte het koppel heel wat moeite en herhaaldelijke ivf-pogingen om Georges te krijgen. Geheel onverwacht waren ze na hun huwelijk ineens toch zwanger. Georges maakte hun geluk compleet. Over verdere gezinsuitbreiding bleef Jeroen altijd heel voorzichtig, zich er goed van bewust dat het opnieuw een lastige zaak kon worden. Tot vandaag. Soms kun je beter loslaten en je geluk koesteren.   

Wil je weten wat Jeroen over het nieuwe seizoen van Goed Volk te vertellen heeft en wat hij van zijn bezoek aan een bordeel vond? Of wil je weten waarom Jeroen twee keer per jaar zonder zijn gezin op vakantie gaat? Haal dan snel de nieuwe Story in huis!

Meer overReacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


Meld een bug