Henny uit 'De Buurtpolitie': 'Mijn vrouw is de baas in de slaapkamer'

Frank Dejongh
November is cocoonmaand in Story. De Buurtpolitie-acteur Henny Seroeyen (33) en zijn vrouw Nancy (28) vertellen daarom over hun intieme band.

Dat Henny Seroeyen, agent Robin in de VTM-serie De Buurtpolitie, populair is bij dames, is een understatement. Maar vrouwelijke fans die dromen van meer, zijn eraan voor de moeite: Henny is al meer dan vijf jaar heel gelukkig met zijn vrouw Nancy. Van liefde op het eerste gezicht was er, ondanks de looks van Henny, geen sprake bij Nancy, vertelt ze in Story. 'Ik vond Henny knap, maar tegelijk ook een echte macho. Ik weet nog goed dat hij iedereen een kus gaf, behalve mij. Wat een dikke nek, dacht ik', lacht ze. 'Daarna heb ik ervoor gezorgd dat we nog een paar keer konden samenwerken, en zo zijn we steeds dichter naar elkaar toegegroeid', vult Henny aan.

Intimiteit
Speciaal voor de cocoonmaand van Story klappen Henny en Nancy uit bed. 'Ik ben een echte knuffelaar geworden sinds ik samen ben met Nancy. Zodra ik wakker ben, neem ik haar eens goed vast. Dat betekent veel meer dan twintig keer zeggen dat ik haar graag zie. En seks is natuurlijk ook niet onbelangrijk, dat versterkt onze relatie. Laat ons zeggen dat we heel creatief zijn. Daardoor liggen we soms plat van het lachen: dan zijn we uit ons bed gevallen of erdoor gezakt... We weten elkaar ook te triggeren. Met momenten heb ik nogal een hoog libido. Dan haal ik alles uit de kast om Nancy te verleiden... Maar als ze nee blijft zeggen, leg ik me daarbij neer. Mijn vrouw is de baas in de slaapkamer', lacht hij.

Benieuwd naar de andere uitspraken van Henny en Nancy of de mooie foto's? Haal dan snel de nieuwe Story in huis.

Frank Dejongh