Ga naar de mobiele website
^ Top

'Blind Getrouwd'-koppel Veerle en Nick: 'Met kinderen kunnen we in elk geval niet te lang wachten'

Dieter Bacquaert
Meer dan duizend singles schreven zich al in voor een nieuw seizoen van Blind Getrouwd. Dat succes komt onder andere door Nick (30) en Veerle (35). Zij vieren hun liefde binnenkort met een groot feest en ook kinderen staan op de planning, vertellen ze in Story.

Nick en Veerle willen rond hun eerste huwelijksverjaardag in oktober graag een nieuw trouwfeest geven. 'We hebben genoten van ons feest in Blind Getrouwd, maar van liefde was toen nog geen sprake', vertelt Nick. 'Bovendien kon niet iedereen er toen bij zijn. En ik kijk er al naar uit om onze openingsdans opnieuw te doen. Deze keer met véél liefde. We gaan wel voor hetzelfde nummer: I won't give up van Jason Mraz, over elkaar niet opgeven', vult Veerle aan.

Woning
Tijdens het programma verhuisde het koppel naar een appartement in
Edegem, maar daar blijven ze niet wonen. 'We kijken uit naar een nieuw stekje, in functie van onze jobs en families. We zijn op zoek naar een huis met een tuin, we willen allebei in het groen wonen. En het mag ook wat groter zijn...', vertellen ze. Wil dat dan zeggen dat er kindjes mogen komen? 'We hebben al meermaals over kinderen gepraat, ja. Ik ben vijf jaar jonger dan Veerle, maar we zijn er klaar voor. Ik ben heel zeker dat ik die stap met Veerle wil zetten. Maar eerst verhuizen, zo zijn er geen praktische beslommeringen meer', vertelt Nick. 'Door mijn leeftijd kan ik niet meer té lang wachten, maar het is nog nét een beetje te vroeg. Laat mij eerst nog maar wat genieten van Nick!', besluit Veerle.

Meer overReacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


Meld een bug