Stijn uit ‘Blind Getrouwd’ ruilt eigen modezaak in voor job bij E5-mode: “Ik doe dit voor Nuria”

Dieter Bacquaert
Stijn Van Poucke (41), die in het eerste seizoen van ‘Blind Getrouwd’ huwde met Nuria, heeft een nieuwe job. De man ruilde zijn eigen modezaak in voor een job bij E5-mode. “Ik doe dit voor Nuria”, zegt Stijn, die binnenkort voor de tweede keer papa wordt, in Dag Allemaal. 

Hij was jaren één van de drijvende krachten achter modezaak Rolls He Feels Good in Kortrijk, maar nu heeft Stijn Van Poucke (41) een nieuwe job. ‘Ik werk sinds kort bij E5-mode als verantwoordelijke voor de aankoop en productie van herenkledij’, legt Stijn uit. ‘De dagelijkse leiding van Rolls He Feels Good heb ik overgelaten aan mijn broer. Ik wil er meer zijn voor Victor, Nuria en de baby die eraan komt. Weet je, soms waren er dagen dat ik Victor niet zag. En daar had ik het moeilijk mee. Bovendien is deze zwangerschap voor Nuria moeilijker. Het is goed dat ik nu meer thuis ben.’
4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Tom Der Kinderen

  Altijd een schoon koppel gevonden en hele sympathieke mensen. veel succes met het gezin en de uitbreiding.

 • Vaneylen Pierre

  Elk excuus is goed. Het leven van een Kleine Zelfstandige is verre van simpel , zeker niet in de modewereld en zo zijn er nog (vele) sectoren! De toekomst wordt armzalig , enkele mastodonten die overleven ,de diversiteit geraakt ver zoek, bovendien zijn we de melkkoe voor BTW en belastingen.

 • Frank Abbeloos

  Goed zo. Waar hij thuis hoort. Naast het vrouwke!!!

 • Tim Van Acker

  Groot gelijk. Plaats je gezin boven uw carriere. Je gezin is veel belangrijker