Nuria en Stijn samen met hun zonen Theo en Victor.
Volledig scherm
PREMIUM
Nuria en Stijn samen met hun zonen Theo en Victor. © Dieter Bacquaert

Stijn en Nuria uit ‘Blind Getrouwd’ bergen kinderwens op: “Ik moet rouwen om de dochter die ik nooit zal hebben”

ShowbizzIn november zullen Nuria Gilizintinova (34) en Stijn Van Poucke (43) uit het allereerste seizoen van ‘Blind Getrouwd’ zes jaar getrouwd zijn. De gevreesde ‘seven year itch’ komt dus langzaamaan dichterbij. “Maar we hebben allesbehalve een saai leven”, verzekert het koppel. Een gesprek over je kind kwijtraken aan zee, schuldgevoelens rond hun kinderwens en leven tussen verbouwingen. “De rommel is niet echt bevorderlijk voor ons seksleven.”

14 reacties

 • Natacha Lerooy

  1 maand geleden
  Ik vind jullie ook een mooi gezin. Ach ja kinderen kan je niet kiezen. Ik ben ongewild kinderloos door omstandigheden maar ook door problemen met mijn baarmoeder. Voor adoptie en plegen kom ik niet in aanmerking. Mijn partner en ik doen ons best en we houden ons taai. We hebben gelukkig een zeer lieve kater. Ik heb ook een schat van een petekind. Mij had het echt niet uitgemaakt of ik nu een jongen of een meisje of twee jongens of twee meisjes had gehad. Moeder natuur bepaald dat.
 • Firmin Bulté

  1 maand geleden
  Mooi gezin! Blije mensen.
 • Souad Hsini

  1 maand geleden
  Prachtig gezin.
 • Johannes Smikkelson

  1 maand geleden
  Je kinderen kan je niet kiezen. Je krijgt wat je krijgt en ze zijn allemaal een geschenk. Er zijn genoeg mensen die nieteens kinderen kunnen krijgen.
 • Nico Doupagne

  1 maand geleden
  Wees zeer dankbaar met de kinderen die je wel hebt dochter of zoon maakt niets uit Wij willen ook zeer graag kinderen helaas is het ons niet gegund
 1. Nieuwkomer wordt speelbal van dollende vakjury en jongste kandidate blijft scoren: dit was ‘De Slimste Mens’
  TV

  Nieuwkomer wordt speelbal van dollende vakjury en jongste kandidate blijft scoren: dit was ‘De Slimste Mens’

  Zijn lieveling Tiroler-kostuum had hij thuis gelaten, maar toch was een duidelijk gestresseerde CD&V-voorzitter Joachim Coens de speelbal van een dollende vakjury. Coens overleefde met de hakken over de sloot, terwijl Gloria Monserez als jongste kandidate alweer triomfeerde en nu al uitzicht krijgt op een finale-ticket. Verrassing Jean-Marc Mwema moest nogal onverwacht de duimen leggen.
 2. Katy Perry over het moederschap: “Het is hetzelfde als het popsterrenleven, je borsten hangen er altijd uit”
  Celebrities

  Katy Perry over het moeder­schap: “Het is hetzelfde als het popsterren­le­ven, je borsten hangen er altijd uit”

  De Amerikaanse zangeres Katy Perry (37) was gisteren te gast bij ‘The Ellen DeGeneres Show’ en daar vertelde ze enkele opmerkelijke anekdotes over haar nieuwe leven als moeder. Ze vergelijkt het moederschap met het popsterrenleven en zegt dat er eigenlijk niet zoveel verschillen zijn. Katy verwelkomde een een jaar geleden haar eerste kind, dochtertje Daisy Dove, samen met acteur Orlando Bloom (44).