Nuria en Stijn samen met hun zonen Theo en Victor.
Volledig scherm
PREMIUM
Nuria en Stijn samen met hun zonen Theo en Victor. © Dieter Bacquaert

Stijn en Nuria uit ‘Blind Getrouwd’ bergen kinderwens op: “Ik moet rouwen om de dochter die ik nooit zal hebben”

ShowbizzIn november zullen Nuria Gilizintinova (34) en Stijn Van Poucke (43) uit het allereerste seizoen van ‘Blind Getrouwd’ zes jaar getrouwd zijn. De gevreesde ‘seven year itch’ komt dus langzaamaan dichterbij. “Maar we hebben allesbehalve een saai leven”, verzekert het koppel. Een gesprek over je kind kwijtraken aan zee, schuldgevoelens rond hun kinderwens en leven tussen verbouwingen. “De rommel is niet echt bevorderlijk voor ons seksleven.”

14 reacties

 • Natacha Lerooy

  2 jaar geleden
  Ik vind jullie ook een mooi gezin. Ach ja kinderen kan je niet kiezen. Ik ben ongewild kinderloos door omstandigheden maar ook door problemen met mijn baarmoeder. Voor adoptie en plegen kom ik niet in aanmerking. Mijn partner en ik doen ons best en we houden ons taai. We hebben gelukkig een zeer lieve kater. Ik heb ook een schat van een petekind. Mij had het echt niet uitgemaakt of ik nu een jongen of een meisje of twee jongens of twee meisjes had gehad. Moeder natuur bepaald dat.
 • Firmin Bulté

  2 jaar geleden
  Mooi gezin! Blije mensen.
 • Souad Hsini

  2 jaar geleden
  Prachtig gezin.
 • Jochen Leijgers

  2 jaar geleden
  Je kinderen kan je niet kiezen. Je krijgt wat je krijgt en ze zijn allemaal een geschenk. Er zijn genoeg mensen die nieteens kinderen kunnen krijgen.
 • Nico Doupagne

  2 jaar geleden
  Wees zeer dankbaar met de kinderen die je wel hebt dochter of zoon maakt niets uit Wij willen ook zeer graag kinderen helaas is het ons niet gegund