Stig Broeckx is weer single: “Tilly en ik zijn als vrienden uiteen”

Stig Broeckx en Tilly
Instagram @stigbroeckx Stig Broeckx en Tilly
Stig Broeckx is niet langer samen met Tilly, zijn vaste vriendin van voor het ongeval. In ‘Bargoens’ was eerder dit jaar nog te zien hoe zij hem maandenlang geduldig bijstond tijdens zijn revalidatie en hem ook opnieuw leerde spreken. 

Maar al snel nadat Stig uit zijn coma ontwaakte, bleek dat hij zich niets meer herinnerde van zijn leven voor de crash. Niet dat hij profwielrenner was, niet dat hij betrokken was bij een zware valpartij in de koers, en dus ook niet de mooie periode met Tilly. De liefde bleek de maanden na zijn comaperiode niet terug te keren, hoeveel geduld en liefde Tilly en zijn ouders ook toonden. De chemie bleek niet meer te werken, en de twee gingen begin dit jaar in alle stilte uiteen. “In november hebben we een serieus gesprek gehad. Begin januari zijn we als vrienden uit elkaar gegaan. Jammer, maar dat is het leven”, vertelt Stig deze week in ‘Humo’.
31 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • maarten mouton

  Hoe durf je Myrthe om te verwachten dat Tilly bij hem moet blijven. Het is niet meer dan normaal dat na zo een zwaar ongeval van hem en alle veranderingen die erbij komen dat dit ook grote veranderingen heeft op het vlak van een relatie. Uiteindelijk is zij een soort van begeleider van hem geworden en is het normaal dat dan ook de liefde wat verdwijnt en het meer en vriendschapsrelatie wordt. Zeker als hij zelf zegt dat hij zich iets meer herinnert van voor het ongeval. Ik begrijp haar volkomen.

 • ivo clemens

  Blijkbaar kunnen sommigen niet lezen? De liefde van Stig voor zijn vriendin was er niet meer na het ongeval en ze kwam ook niet terug , geen herinneringen van voor het ongeval . Stel u zelf maar eens voor dat je wakker wordt en je weet niet wie de mensen zijn naast je bed , van iemand houden of graag hebben kan je niet opdringen. Ik heb enorm veel respect voor mensen als Stig en een vrouw als Tilly.

 • MYRTHE PASS

  Het is niet omdat hij haar niet meer herinnert, dat zij van hem weg moest gaan. Er is een Stig van voor het ongeval en een Stig van na het ongeval. Bij een relatie steun je elkaar in goede en slechte tijden. Ook al is er tussen beiden geen vonk meer, kan men naar mijn mening nog samenleven. Stig heeft haar, gezien zijn handicap, meer nodig. Het is wel goed, dat ze als vrienden uit elkaar gingen.

 • philippe dierickx

  Stig is een topper. Respect man !

 • gabriel papanikitas

  En toch begrijp ik deze dame.