Stien Edlund is niet langer de meest gevolgde Belg op TikTok: Celine Dept en vriendje Michiel zijn de nieuwe recordhouders.
Volledig scherm
Stien Edlund is niet langer de meest gevolgde Belg op TikTok: Celine Dept en vriendje Michiel zijn de nieuwe recordhouders. © HLN

Stien Edlund van de troon gestoten op TikTok: Celine Dept bereikt 2,6 miljoen volgers

ShowbizzWissel van de macht op het sociale netwerk TikTok, dat erg populair is bij de Belgische jeugd. De 18-jarige Stien Edlund was al een tijdje de populairste Belgische gebruiker op het platform met zo’n 2,5 miljoen volgers, maar werd nu van haar troon gestoten. De Herzeelse Celine Dept neemt de toppositie in met een gevolg van 2,6 miljoen gebruikers. Dat aantal bereikte ze in een recordtijd.

0 reacties

 1. Tweede ex getuigt over verontrustende fantasieën van Armie Hammer: “Hij wilde mijn onderste ribben laten verwijderen”
  Celebrities

  Tweede ex getuigt over verontrus­ten­de fantasieën van Armie Hammer: “Hij wilde mijn onderste ribben laten verwijde­ren”

  Het net lijkt zich langzaamaan te sluiten rond Armie Hammer (34). Zo getuigt nu al een tweede ex-vriendin over z'n gewelddadige fantasieën, en die zijn niet min: “Hij kraste de letter ‘A’ in mijn huid en wilde mijn ribben oppeuzelen.” Bovendien werd de acteur intussen ook ondervraagd door de politie. Dat schrijft het doorgaans goed ingelichte Page Six.
 1. Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips Missie Callcenter

  Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips

 2. Arnold Schwarzenegger krijgt vaccin: "Volg mij als je wil overleven"
  Play

  Arnold Schwarzen­eg­ger krijgt vaccin: "Volg mij als je wil overleven"