Sterrenkok Gary Rhodes (59) overleden

Photo News
Chef-kok Gary Rhodes, bekend van series als Masterchef en Hell’s Kitchen, is gisteren op 59-jarige leeftijd overleden. Rhodes stierf met zijn geliefde vrouw Jennie aan zijn zijde. Dat maakt zijn familie bekend in een verklaring.

“De familie Rhodes is diep bedroefd om het overlijden van haar geliefde echtgenoot, vader en broer”, valt er te lezen in het verdrietige statement dat de familie heeft uitgedaan. De familie bedankt alle fans voor de steunbetuigingen, maar vraagt ook om rust om het verlies te kunnen verwerken.

Rhodes groeide op in het Britse Kent. Zijn eerste professionele baan was in het Hilton in Amsterdam, waar hij begon te experimenteren met nouvelle cuisine. In 1997 opende hij zijn eerste restaurant en in 2006 ontving hij een Britse koninklijke onderscheiding. Hij was onder meer te zien in programma’s als ‘Masterchef’ en ‘Hell’s Kitchen’. 

Photo News3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Joke Weyts

    Rip. Een geweldige kok en een aangename verschijning op TV. Wist u dat een gelijkaardige bekende kok zoals hij bvb. Jamie Oliver, en Gordon Ramsey goed zijn voor 200 mio € net worth?

  • Mi Janssens

    Innige deelneming voor zijn vrouw, gezin en familie. Veel te jong om te gaan maar R.I.P.

  • Christine Van Royen

    Groot verlies ! Was een goede kok maar vooral bescheiden en vriendelijk !!