EPA/AP
Volledig scherm
© EPA/AP

Sterren nemen het op voor Britney Spears: “Ze verdient dit niet”

CelebritiesHet verhaal dat Britney Spears (39) woensdag in de rechtbank vertelde, liet werkelijk niemand onberoerd. De zangeres wil een einde maken aan de bewindvoering van haar vader en om haar punt duidelijk te maken, deed de zeer emotionele Spears een aantal opvallende uitspraken. “Ik kan nu geen volledig leven leiden. Ik wil dat het stopt”, klonk het onder meer. De reacties op haar getuigenis zijn overweldigend en de popster kreeg ondertussen ook heel wat steun van andere beroemdheden, zoals haar ex Justin Timberlake (40).

5 reacties

 • Ludovic De Beuckeleer

  1 jaar geleden
  Peeters Jan , je hebt daar een punt , maar zoals bij vele gevallen is het geld de enige motivatie van de vader om te beslissen over het leven van zijn dochter en haar zelfs het moederschap te ontzeggen , wat is zijn rol hier in , simpelweg het geld van zijn dochter op zijn rekening krijgen dat is het enige want vaderliefde heeft hij de laatste jaren niet getoond.
 • Anneie Dhaene

  1 jaar geleden
  Stel je voor dat iemand anders beslist over jou kinderwens! Dat alleen al moet een hel zijn! Ik ben blij voor haar dat ze een goeie vriend heeft die best wel goed voor haar zorgt! Ik wens haar alle geluk en ik hoop dat ze kan trouwen als ze dat wilt en een kindje op de wereld kan zetten! Zo een hel wens je niemand toe! En die vader! Schandalig dat je je eigen dochter dit aan doet! Ok, ze was ontspoord. Maar wat ze nu mee maakt kan op termijn tot nog veel ergere dingen lijden!
 • Peeters Jan

  1 jaar geleden
  Laten we niet vergeten dat mevrouw Spears voor een groot deel van haar leven niet in staat was van zichzelf te beheersen. Herinnert zich er iemand nog de kaalgeschoren versie van deze madam? Ze was klaar voor het gesticht. Zonder papa was ze haar carriere al lang kwijt en zat ze nu dik in de schulden.
 • Max Illens

  1 jaar geleden
  Schandalig dat de rechters mee blijven lopen met papa Spears die alleen maar rijk is omwille van het geld van zijn dochter, vandaar zijn motivatie om te blijven 'regeren'. De vrouw is vandaag 39 jaar oud, ik hoop dat ze eindelijk vrij komt, haar zuurverdiende fortuin terugkrijgt en dan meteen een zware rechtszaak begint tegen die misbruikende vader.
 • Johan Bauwens

  1 jaar geleden
  Denk dat papa geld geroken heeft met zijn beroemde dochter