Stem van Johny Voners duikt op in reclamespotje Kampioenen-bouwdoos: “Ik hoop dat de VRT zijn weduwe ingelicht heeft”

ShowbitsSinds kort kan je als fan van de populaire tv-reeks ‘F.C. De Kampioenen’ een bouw- of speelset van het veld of de tribune kopen. Om dat speelgoed te promoten is er een radiospot opgenomen met de stemmen van enkele van de acteurs. De echte fans zullen het vast al gehoord hebben, ook overleden acteur Johny Voners, alias Xavier Waterslaeghers, is in het spotje te horen. Wat vinden de acteurs zelf van het feit dat hij in die spot te horen is, zonder dat hij daar natuurlijk uitdrukkelijk toestemming voor kon geven? Is dit wel gepast of een manier voor VRT om munt te slaan uit de campagne? Showbits-reporter Desna vroeg het aan Marijn Devalck, ofwel Boma, uit ‘F.C. De Kampioenen’.

4 reacties

 • wil baken

  2 maanden geleden
  wat een onzin ! in, plaats van positief te zijn en blij te zijn met die erkenning... zo kun je achter alles iets negatief zoeken.
 • Jeanne Thieren

  2 maanden geleden
  Ik zou blij zijn als weduwe nog eens de stem te horen van mijn geliefde.
 • Armand Meers

  2 maanden geleden
  Het is genoeg geweest ,FC de Kampioenen stop er mee AUB .
 • Marc Geerts

  2 maanden geleden
  Xavier zal altijd deel uitmaken van FC de Kampioenen, maar ze hadden het inderdaad kunnen vragen aan zijn weduwe.
 1. “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost
  TV

  “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost

  Goed nieuws voor de fans van de bekroonde jongerenreeks ‘Hacked’, want het tweede seizoen is in aantocht. In de eerste tien afleveringen maakte de kijker kennis met de drie hechte vrienden Nilou (Alicia Andries), Malick (Misha van der Werf) en Adanne (Helena Tengan), die gechanteerd en geteisterd werden door een genadeloze hacker. Maar nu is het tijd voor de andere kant van het verhaal. De fans komen eindelijk wat meer te weten over de hacker zélf.