Stefan Everts en Cath Luyten in 'Buurman, wat doet u nu?'
Volledig scherm
PREMIUM
Stefan Everts en Cath Luyten in 'Buurman, wat doet u nu?' © VRT

Stefan Everts probeert opnieuw te genieten van het leven: “Mijn leven is opgedeeld in twee delen: voor en na de malaria”

ShowbizzAlsof het noodlot nog niet genoeg heeft toegeslagen, is Stefan Everts (48), één van de gasten in Cath Luytens ‘Buurman, wat doet u nu?’, besmet met het coronavirus. De voormalige motorcrosser en z’n vrouw Kelly zitten thuis ziek in quarantaine. Maar Stefan blijft positief: “Ik voel me ellendig, maar dit valt goed mee in vergelijking met wat ik eerder heb moeten doorstaan." In een interview met TV Familie vertelt hij over de moeilijke periode waarin hij in coma lag, het verlies van zijn ongeboren kindje en z’n jeugd.

5 reacties

 • Loesje Vranken

  5 maanden geleden
  Grandioos veel respect voor Stefan.Ik wens jullie een goed herstel toe.Een groot voorbeeld ben jij voor alle mensen die psychisch en lichamelijk moeten vechten om uit de put te klauteren.
 • Luc Brouckaert

  5 maanden geleden
  Moedig koppel die elkaar steunen in goede en kwade dagen. Proficiat, jullie zijn een toonaangevende voorbeeld van een moedig en sterk echtpaar.
 • veerle verbanck

  5 maanden geleden
  Dus de zoon mag crossen maar de dochter niet? Dit is 2021 mensen.
 • Willy Scholaart

  5 maanden geleden
  Ptachtige man, heb al altijd veel respect voor hem gehad
 • Fonz Ooms

  5 maanden geleden
  Veel sterkte Stefan. Veel genoten van je straffe crossen en je overwinningen.
 1. Adil & Bilall vertellen over ‘Batgirl’, ‘The Flash’ krijgt eindelijk trailer: het belangrijkste nieuws uit DC Fandome
  FILM

  Adil & Bilall vertellen over ‘Batgirl’, ‘The Flash’ krijgt eindelijk trailer: het belangrijk­ste nieuws uit DC Fandome

  DC Comics en Warner Bros. hielden zaterdag hun tweede jaarlijkse ‘Fandome’ en onthulden heel wat nieuwe trailers voor films en shows die eraan komen. Fans kregen onder meer een blik op ‘The Batman’, ‘The Flash’, ‘Peacemaker’ en ‘Black Adam’. Ook de Belgische regisseurs Adil El Arbi en Bilall Fallah waren aanwezig om te spreken over hun reeks ‘Batgirl’. Een overzicht van het belangrijkste nieuws.