Little Mix in betere tijden: Leigh-Anne Pinnock, Jesy Nelson, Perrie Edwards en Jade Thirlwall op de rode loper in 2015
Volledig scherm
Little Mix in betere tijden: Leigh-Anne Pinnock, Jesy Nelson, Perrie Edwards en Jade Thirlwall op de rode loper in 2015 © Photo News

“Steek die berichtjes waar de zon niet schijnt": drama tussen Little Mix en ex-lid Jesy na ‘blackfishing’

CelebritiesZe leken ooit de beste vriendinnen, maar de afgelopen dagen kwamen er toch heel wat barsten in de façade die de Britse meidengroep Little Mix had opgetrokken. Geruchten over blackfishing, gelekte privéberichten en een vertrek dat voor de overblijvende bandleden uit de lucht kwam vallen: fraai is het allemaal niet. “Dit voelt als een persoonlijke aanval." 

  1. STREAMINGTIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zombie-apocalyps
    TV

    STREAMING­TIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zom­bie-apocalyps

    Het tv-jaar heeft z’n schrikwekkende start niet gemist dankzij de populaire tv-adaptatie van ‘The Last of Us’ op Streamz. De HBO-reeks met Pedro Pascal in de hoofdrol schetst een geloofwaardig beeld van hoe schimmels in combinatie met de opwarming van de aarde de mensheid kunnen infecteren en zo een zombie-pandemie kunnen inluiden. De reeks doet de honger naar meer realistische zombiefilms en -reeksen met een apocalyptisch kantje alleen maar toenemen. En met deze zes alternatieven is die week wachten op een nieuwe aflevering van ‘The Last of Us’ zo om(bie).