Stany Crets werd bestolen

Voorstelling - Winterrevue 2019

Stany Crets
Kristof Ghyselinck Voorstelling - Winterrevue 2019 Stany Crets
Een somber begin van het weekend voor Stany Crets (55). De regisseur werd namelijk bestolen van zijn vouwfiets. Dat vertelde hij op Radio 2.

“Mijn fiets is juist gestolen, misschien ga ik vandaag wel een nieuwe kopen”, vertelde Stany Crets zaterdagochtend op Radio 2. “Ik had een leuk vouwfietsje en ik laat dat al eens een keer buiten staan. Ze knippen het slot door en stelen het dan”, aldus Crets die nog om de hele zaak kon lachen. Hij voegde er bovendien aan toe dat hij stiekem hoopt dat iemand hem een nieuwe vouwfiets cadeau doet. Een hint naar zijn partner Ann Van den Broeck?

Vanavond gaat de ‘Winterrevue Extra Large’ van de regisseur in première in Theater Elckerlyc. Vorig jaar lokte de show 10.000 bezoekers.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.