Stand-upcomedian Michael Van Peel stopt met eindejaarsconference

Michael Van Peel stopt met zijn eindejaarsconference.
RV Johannes Vande Voorde Michael Van Peel stopt met zijn eindejaarsconference.
Michael Van Peel stopt na tien jaar met zijn eindejaarsconference “Van Peel Overleeft”. Dat maakte de Antwerpse stand-upcomedian zelf bekend in de podcast van Alex Agnew. De conferentie “Van Peel Overleeft 2018" wordt de tiende en laatste conference.

Het was intussen een jaarlijkse traditie: Michael Van Peel die een jaaroverzicht brengt in de Vlaamse culturele centra. De show was ook te zien op Canvas. Dit jaar brengt hij zijn tiende en ook laatste conference. “Ik heb altijd gezegd dat ik het niet ging blijven doen. Ik ga andere dingen doen hierna. Ik heb het gevoel dat ik daarmee al heb gezegd wat ik wou zeggen. Ik vond het een goed moment om hier af te sluiten.”

Wat hij nadien precies gaat doen, is niet helemaal duidelijk. “Ik zou wel eens langer willen werken aan een show. Op het moment dat de show goed zit voor mij, is het zowat eind januari. En dan is hij eigenlijk al bijna gedaan en al lang opgenomen voor de tv. Ik heb dat graag gedaan en ben daar elk jaar in blijven groeien. Het is tijd om verder te groeien en de volgende stap te zetten.” Er liggen alleszins veel ideeën klaar. “Het wordt wellicht een volwaardige comedyshow”, aldus de comedian.
8 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Jeffrey van den Abeel

  Tenminste iemand die zij wat er echt speelde daar gaat mijn eindejaars traditie veel succes met je volgende project kan niet wachten op wat er volgt

 • Ingrid Rutten

  Jammer, hij was de beste in zijn genre. Het werd een traditie, oudejaarsavond met Michael op Canvas. Kijk uit naar zijn volgende projecten.

 • dominique castelein

  eindelijk weg,hopelijk komt hij niet terug

 • Figen Aras

  Neeeeeeeee

 • Fille Verbist

  Geen moment te vroeg zagevent!