Stan Van Samang
Volledig scherm
PREMIUM
Stan Van Samang © kristof Ghyselinck

Stan Van Samang over de heisa van het afgelopen jaar: “Ja, ik heb mijn vrouw bedrogen met iemand die niet bestaat. Dat was heel dom”

ShowbizzOndanks de heuglijke geboorte van dochtertje Stella kreeg het afgelopen jaar voor Stan Van Samang (42) toch veeleer een negatieve bijklank, met dank aan de affaire Evelien. De zanger geeft toe dat hij nog vaak verwijten naar het hoofd krijgt, maar hij kijkt, samen met z'n vrouw Barbara, ook vooruit. Naar een nieuwe theatertournee, en een steeds belangrijker wordende rol in ‘Thuis’. “Tot mijn spijt mag die baard er nog niet af.” 

43 reacties

 • Gertruda Vliegen

  4 maanden geleden
  Ik denk dat iedereen eens voor zijn eigen deur moet vegen en zich niet moeten moeien met anderen hun zaken en hun dag vullen met leuke en belangrijke dingen
 • Mich Minner

  4 maanden geleden
  Voor iemand anders oordelen. en commentaarr geven is toch zo plezant. Ieder het hand op zijn eigen hoofd en eens goed kijken wie daar onder staat. Is iedereen werkelijk zo heilig en perfect ik denk het niet. Bv of niet leven en laten leven. Dat iedereen voor zijn eigen deur eens veegt
 • wim CLAES

  4 maanden geleden
  Hoe dat je het draait of keert, hoe je het uitlegt, het blijft je vrouw bedriegen.het feit dat je contact zoekt met derden als je gehuwd bent zegt volgens mij genoeg over je ingesteldheid. Nu chapeau aan zijn vrouw, zij moet er mee leven
 • Polutnik Ronald

  4 maanden geleden
  Ze bestond niet , maar als ze wel bestond was het wel gebeurd het bedriegen . En er zullen wel nog gepasseerd zijn bij Stan , het zit er nu in en hij zal het blijven doen . Misbruik maken van bekendheid en rijkdom , en zo zijn alle bekende zangers of acteurs .
 • Vanessa Huysmans

  4 maanden geleden
  Mensen maken fouten. Iedereen! En uiteindelijk is het zijn zaak en dat van zijn vrouw. Ik wil er niet op wedden hoeveel koppels er in België bedrog plegen ook niet. Let it go. Stop met die publiekelijke strop. Alsof mensen niet kunnen vergeven. Ga verder, hij doet dat ook.
 1. INTERVIEW. Topdj Laurent Garnier stilaan klaar voor pensioen: “Op m’n 60ste wil ik niet meer achter de draaitafels staan”
  Muziek
  1

  INTERVIEW. Topdj Laurent Garnier stilaan klaar voor pensioen: “Op m’n 60ste wil ik niet meer achter de draaita­fels staan”

  Een icoon in de dj- en technowereld is hij al decennialang, dus kon een eigen documentaire niet achterwege blijven. Laurent Garnier (55) stelde gisterenavond vol trots het resultaat voor op Film Fest Gent. Vooraleer hij over de rode loper schreed in de Arteveldestad, hadden wij een babbel met de Fransman over z’n bijzondere band met België, z’n haat-liefdeverhouding met monsterhit ‘The Man With The Red Face’ en het nakende einde van z’n carrière. “Ik ben niet van plan om als oude knar op cruiseschepen op te treden.”
 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.