Staf Coppens
Volledig scherm
Staf Coppens © VTM

Staf Coppens scheurt achillespees en moet onder het mes

ShowbizzStaf Coppens (40) heeft afgelopen weekend zijn achillespees gescheurd. De VTM-presentator wordt vandaag geopereerd. Of dat gevolgen heeft voor zijn opnameschema voor ‘De Code Van Coppens’, is nog niet duidelijk.

 1. Ophef om Thaise koning die 14 vliegtuigen vol schatten laat arriveren in Duitsland
  Royalty
  29

  Ophef om Thaise koning die 14 vliegtui­gen vol schatten laat arriveren in Duitsland

  De Thaise koning Maha Vajiralongkorn (69), die door het leven gaat als Rama X, doet opnieuw heel wat wenkbrauwen fronsen. Na meer dan een jaar afwezigheid is hij opnieuw neergestreken in Duitsland, waar zijn uitspattingen meteen weer voor diplomatieke spanningen zorgen. Zo was er ophef omdat de vorst met 30 poedels en 250 bedienden arriveerde, al was dat blijkbaar nog maar een fractie van alle bagage: de Thaise koning liet ook veertien vliegtuigen vol peperdure schatten invliegen, zonder controle en zonder daar één euro belasting op te betalen.
 2. Bijna 100 kilo kwijt: acteur John Goodman verbaast met spectaculair gewichtsverlies
  Play
  Celebrities
  1

  Bijna 100 kilo kwijt: acteur John Goodman verbaast met spectacu­lair gewichts­ver­lies

  Acteur John Goodman (69), die jarenlang furore maakte met zijn rol in sitcom ‘Roseanne’, zorgt voor verbazing én verwondering onder zijn fans. Toen hij zijn opwachting maakte tijdens de première van de nieuwe animatiereeks ‘The Freak Brothers’ — waarvoor hij een stem insprak — trok hij alle aandacht met zijn nieuwe looks. De acteur wist dan ook spectaculair te vermageren en speelde meer dan 90 kilo kwijt in totaal.
 1. Nieuw in de HLN-app: Showbizz Stories. ‘Blader’ door de beste Showbizz-verhalen van de dag.

  Nieuw in de HLN-app: Showbizz Stories. ‘Blader’ door de beste Show­bizz-verhalen van de dag.

  Sinds kort kan je elke dag de leukste Showbizz verhalen terugvinden als ‘Stories’ in de HLN-app. Wie Snapchat, Tik-Tok of Instagram gebruikt, is al vertrouwd met het concept ‘Stories’. Je kan dit het best vergelijken met het ‘bladeren’ door een magzine, maar dan digitaal. Leun dus even achterover en ontdek vandaag nog de nieuwste Showbizz Stories via het kanaal Showbizz in de HLN-app.
 2. Mariah Carey schrijft geschiedenis met kersthit 'All I Want for Christmas Is You’
  Showbizz

  Mariah Carey schrijft geschiede­nis met kersthit 'All I Want for Christmas Is You’

  Mariah Carey (52) bekoorde de harten van alle muziekliefhebbers midden de jaren 90 met haar nummer ‘All I want for Christmas Is You’. Het nummer werd al snel een wereldwijde hit. En ook vandaag nog krijgt ze met datzelfde nummer het volk aan het dansen. De zangeres heeft daarmee een diamanten plaat bereikt. Dat betekent dat er meer dan tien miljoen fysieke en gedownloade exemplaren van het nummer zijn verkocht.