Exclusief voor abonnees

Staf Coppens over de soundtrack van zijn leven: “En zeggen dat ik bijna boekhouder was geworden...”

Dieter Bacquaert
Muziek verzacht de zeden, zeggen ze. Maar ze gaat ook samen met ijkpunten in ons leven. Liedjes die, om uiteenlopende redenen, belangrijke gebeurtenissen kleuren. Aan de hand van hun favoriete songs blikken BV’s in deze reeks van Dag Allemaal terug op de fijne en minder fijne momenten. Met andere woorden: dit is de soundtrack van hun leven. Deze week: Staf Coppens (38). 

“Hoe ik met mijn broers in het bos ging ravotten. Heerlijk!” Staf Coppens, die nu op VTM een programma met kinderen presenteert, houdt vooral mooie herinneringen over aan z’n kindertijd. Maar zijn zoon en dochter durft hij niet vrij buiten te laten spelen. “Het is veel te gevaarlijk geworden op straat.”

In het VTM-programma ‘Dat ­Belooft Voor Later’ zet Staf op een speelse manier kinderen op het verkeerde been. Iets wat hij thuis ook geregeld doet met zijn kinderen Beau en Nora. Samen met zijn vrouw Monique en zijn broers Maarten en Mathias zijn zij het belangrijkste in zijn leven. Dat blijkt ook uit Stafs muziekkeuze.

Je hebt 11% van dit artikel gelezen

Lees je graag alle artikels op HLN?

Krijg nu 1 maand onbeperkt en gratis toegang tot alle artikels.

Ik wil toegang
Digitaal abonnement HLNDigitaal abonnement HLN1ste maandgratis

Stop of pauzeer wanneer je wil

  • Onbeperkt toegang tot alle artikels
  • Iedere week gratis tickets en straffe kortingenReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.