VTM
Volledig scherm
PREMIUM
© VTM

Staf Coppens is 8 kilo kwijt na eerste Zweedse zomer: “Maar het is geen goede investering op financieel vlak”

ShowbizzDe eerste zomer van Staf Coppens als campingeigenaar zit er op. Hij verloor acht kilogram met het poetsen van wc’s en uitkuisen van doucheputjes, maar heeft de sleutel naar het goede leven gevonden. “Toegegeven, het gaat met ups en downs, maar ik zie de kinderen hier niet op hun achttiende vertrekken”, maakt hij een eerste balans op. Al kreeg hij ook wat tegenwind op de camping. “Ik zal ermee moeten leren leven dat ik niet voor iedereen goed kan doen.”

47 reacties

 • luc van duyse

  3 maanden geleden
  Zeer warme familie ! Vrolijke en gelukkige kinderen.Ik wens jullie het allerbeste toe .
 • Dirk Billiet

  3 maanden geleden
  ik vind zijn levenskeuze fantastisch, maar toen ik een niersteenkoliek had 2 weken geleden was ik heeeeeeel blij dat ik op 10 minuten op de spoed lag.
 • Noah Joris

  3 maanden geleden
  @Van Deun. Kinderen komen net sterker en zelfzekerder uit deze belevenis. Leren omgaan met Ups en Downs maakt een mens uiteindelijk veel gelukkiger
 • guy Van Deun

  3 maanden geleden
  Kinderen zijn altijd de dupe wanneer ouders zelf hun leven een andere richting willen geven.
 • NOEL CLAES

  3 maanden geleden
  Het is gemakkelijk gezegd maar moeilijker om te doen. Zeker als je niet bent voorbereid op een cultuurschok. Zweden en de inwoners moet je leren kennen. Het voornaamste is de taal leren en de rest komt vanzelf. Hou vol, het komt goed.
 1. Joe bezorgt elk kind een warme kerst met ‘Pakje Van Je Hart’
  Showbizz

  Joe bezorgt elk kind een warme kerst met ‘Pakje Van Je Hart’

  Voor veel kinderen is kerst vieren met pakjes niet vanzelfsprekend, want 1 op de 5 kinderen in België leeft in armoede. Voor hen liggen er zelden of nooit cadeautjes onder de kerstboom. Vanaf vandaag lanceren Joe-dj’s en ambassadeurs Sven Ornelis, Anke Buckinx, Raf Van Brussel en Rani De Coninck ‘Pakje Van Je Hart’. Met die actie roepen ze heel Vlaanderen op om hun gulle hart te tonen en pakjes te schenken aan kinderen uit kansarme gezinnen.
 2. Word jij de nieuwe ‘Lord of the Sales’? Streamz lanceert vacatures in vorm van filmtrailer
  Play

  Word jij de nieuwe ‘Lord of the Sales’? Streamz lanceert vacatures in vorm van filmtrai­ler

  Bedrijven gaan steeds verder om de juiste mensen aan te kunnen trekken. Daarom lanceert Streamz deze week vier opvallende jobaanbiedingen in de vorm van een filmtrailer. “We zijn als streamingdienst geen doordeweeks bedrijf”, meent Peter Vindevogel, CEO van Streamz. “Hoe konden we dat beter in de verf zetten dan met enkele entertainende trailers, op maat gemaakt van de verschillende jobs?” De Vlaamse streamingdienst gaat in vier spotjes op zoek naar een programmacoördinator, een sales manager, een financieel specialist en een marketeer.
 1. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
  Streamz

  Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

  Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.
 2. Warmtepomp vanaf 2026 verplicht in nieuwbouw: zoveel kosten de verschillende soorten
  Livios

  Warmtepomp vanaf 2026 verplicht in nieuwbouw: zoveel kosten de verschil­len­de soorten

  Wie bouwt, is vanaf 2026 verplicht om een elektrische warmtepomp te gebruiken om zijn woning te verwarmen. Die bestaan in verschillende varianten. In de praktijk moet je meestal kiezen tussen een warmtepomp die warmte aan de bodem onttrekt of een systeem dat warmte uit de buitenlucht haalt. Wat voor jou de beste keuze is, hangt af van je woonsituatie en budget. Bouwsite Livios zet de opties op een rij.