Staan Karen, Kristel en Kathleen binnenkort na 14 jaar opnieuw samen op het podium?

ShowbitsEx-K3’tje Kathleen Aerts is even terug in België. Ze spendeerde heel het weekend op de Vakantie Expo in Antwerpen om vakantiegangers warm te maken voor Zuid-Afrika. Kathleen en haar gezin organiseren reizen naar haar tweede thuisland en andere Afrikaanse landen. Ze opende recent ook haar Droom Guesthouse, dat VTM-kijkers leerden kennen in het programma Villa Zuid-Afrika. Jarne trok naar Kathleen toe om te vragen hoe met haar gaat. En hij polste ineens naar een mogelijke K3-reünie. Het verrassende antwoord van het ex-K3'tje kom je te weten in een nieuwe Showbits.

25 reacties

 • Golda Smerecnik

  2 maanden geleden
  Golda Smerecnik Waarom zegt iedereen K3"tjes", het gaat hier over volwassen dames. Stop eens dat gepamper aub, los of je het nu graag hoort of niet. Dat studio 100 gedoe is enkel een geldmachine, Gert Verhulst wordt slapend rijk, hoe zou je zelf zijn?
 • Manuella Glibert

  2 maanden geleden
  Dat zijn de echte K 3tjes. Een Clouseau vervang je ook niet. Als clouseau (door omstandigheden) zou stoppen... Dan zullen de fans het wel begrijpen. En gewoon genieten van de hits die er zijn. Zoals Will Tura. Zou leuk zijn van ze nog eens samen te zien. Liever de originele dan de namaak.
 • Henri Demeer

  2 maanden geleden
  De kassa's dienen dringend aangevuld te worden .
 • Marnix Depoorter

  2 maanden geleden
  Ik zou het de 3 Ktjes noemen , succes
 • Jean Keulemans

  2 maanden geleden
  Zij zullen nooit onder de naam K3 mogen optreden. Voor een hele jonge generatie zijn er op dit moment enkel Marthe, Hanne en Julia.