Luca Borsato en zijn ex-vriendin Daisy Piras
Volledig scherm
Luca Borsato en zijn ex-vriendin Daisy Piras © Instagram

Sprookje tussen Luca Borsato en zijn vriendin is voorbij na ontrouw

ShowbizzLuca -zoon van- Borsato (23) en ‘Temptation Island’-verleidster Daisy Piras (23) vormen niet langer een koppel. Dat nieuws bevestigde Daisy zelf aan ‘RTL Boulevard’ en op haar Instagram. De reden van hun breuk is naar verluidt bedrog. “Luca en ik hebben samen besloten om voor nu als vrienden verder te gaan.”

1 reactie

 • Marjan Frankie

  5 maanden geleden
  Monogamie is een utopie en een keuze of je kiest dit of je bent gewoon eerlijk dat je dit niet kan garanderen
 1. Waarom zit Erik Van Looy met een ooglapje in de Nederlandse ‘Slimste Mens’? “Ik moest onmiddellijk onder het mes”
  PREMIUM
  TV

  Waarom zit Erik Van Looy met een ooglapje in de Nederland­se ‘Slimste Mens’? “Ik moest onmiddel­lijk onder het mes”

  Twee deelnames, twee directe overwinningen. Erik Van Looy (60) kon niet beter beginnen aan ‘De Slimste Mens ter Wereld’ in Nederland. Maar na die tweede aflevering sloeg het noodlot toe. Van Looy moest hoogdringend onder het mes wegens een gescheurd netvlies. Toch was hij diezelfde avond nog present voor zijn derde deelname. Met één dichtgeplakt oog. Hoe Erik dat overleeft, is dinsdagavond te zien op NPO1. In dit interview vertelt hij wat er precies is gebeurd en hoe erg hij er aan toe is. “Mijn loge was speciaal ingericht met een ziekenhuisbed.”
 2. Blake Lively krijgt de hoofdrol in verfilming ‘It Ends With Us’ van Colleen Hoover (en daar is niet iedereen blij mee)
  FILM

  Blake Lively krijgt de hoofdrol in verfilming ‘It Ends With Us’ van Colleen Hoover (en daar is niet iedereen blij mee)

  Blake Lively (35) zal binnenkort te zien zijn naast Justin Baldoni (39) in de aankomende verfilming van ‘It Ends With Us’, de bestseller van Colleen Hoover (43). Maar niet iedereen is te spreken over die beslissing. De acteurs krijgen te maken met flink wat kritiek, aangezien het boek van Hoover de laatste maanden sterk onder vuur lag. Het verhaal zou huiselijk geweld romantiseren.
 3. Taylor Swift cast transman als geliefde in videoclip: fans erg dankbaar voor representatie
  Play
  Muziek

  Taylor Swift cast transman als geliefde in videoclip: fans erg dankbaar voor representa­tie

  Fans van Taylor Swift (33) zijn heel blij met de keuzes die ze heeft gemaakt voor haar nieuwste clip. In de video voor haar nummer ‘Lavender Haze’ speelt transman Laith Ashley (34), model en activist voor transpersonen, haar geliefde. Op sociale media zijn de fans van de popster heel dankbaar dat ze deze keuze heeft gemaakt. “In een wereld waar transpersonen moeten omgaan met geweld en agressie is de keuze van een superster om een transman te casten in een videoclip een big deal”, schrijft een fan op Twitter.