Spring is terug! Populaire band keert terug voor reünie-optreden

De tv-serie Spring en de gelijknamige band waren erg populair tussen 2002 en 2008.
VRT/Ketnet De tv-serie Spring en de gelijknamige band waren erg populair tussen 2002 en 2008.
Jelle Cleymans, Cara Van der Auwera en Damian Corlazolli hebben wel héél leuk nieuws gebracht tijdens de Marathonradio op MNM: Spring keert terug! De band van de gelijknamige jeugdserie op Ketnet, die tussen 2002 en 2008 te zien was, zal een reünie-optreden geven tijdens het verjaardagsfeest van de zender.

"Da's om te rotten hé!": dé uitspraak van Evert, het personage van Cleymans in de populaire serie Spring, die iedere Ketnetter van de eerste generatie zeker kent. Maar echt 'om te rotten' zullen de fans van Spring dit nieuws niet vinden. De eenmalige reünie staat gepland voor het evenement 'Throwback Thursday in het Sportpladijs', ter gelegenheid van de 20ste verjaardag van Ketnet op woensdag 29 november en donderdag 30 november.

"Tom De Cock van MNM opperde drie jaar geleden aan mijn keukentafel dat het een leuk idee zou zijn om een reünie van Spring te doen, want tijdens Marathonradio worden onze liedjes elk jaar massaal aangevraagd", zegt Cleymans. "Dat heeft een zaadje in mijn hoofd geplant en dat is beginnen rijpen. We zijn nu drie jaar verder en de roep van de vroege Ketnetgeneratie werd ook luider, waardoor de goesting om het nog eens te doen ook groter werd. Ik ben ook heel blij dat het niet alleen bij mij zo is, maar dat ook Cara en Damian diezelfde goesting hebben in een reünieconcert. En dat het kan op de 20ste verjaardag van Ketnet, maakt het helemaal af."

Niet alleen de tv-serie was enorm populair, ook de band had met nummers als 'Te min voor Anja' en 'Met de trein naar Oostende' hits te pakken. De band zal nu nog één keer hun nummers brengen voor de eerste generatie Ketnetters.